Sport

George Pușcaș, euforic după ”dubla” din meciul România – Bosnia 4-1: ”Nu mă afectează criticile, sunt imun”

George Pușcaș a reușit să marcheze de două ori în partida România - Bosnia 4-1 și le-a răspuns celor care l-au criticat pentru prestațiile din ultima perioadă.
27.09.2022 | 10:15
George Puscas euforic dupa dubla din meciul Romania  Bosnia 41 Nu ma afecteaza criticile sunt imun
George Pușcaș a reușit să marcheze de două ori în partida România - Bosnia 4-1 și le-a răspuns celor care l-au criticat pentru prestațiile din ultima perioadă. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Tricolorii” au încheiat grupa cu un succes categoric, dar care vine prea târziu. Naționala a încheiat pe ultimul loc în clasament și a retrogradat în Divizia C a Ligii Națiunilor.

George Pușcaș, răspuns pentru contestatari după întâlnirea România – Bosnia 4-1

După încheierea meciului România – Bosnia 4-1, din ultima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Națiunilor, George Pușcaș s-a arătat extrem de fericit pentru ”dubla” reușită și a ținut să le răspundă contestatarilor.

ADVERTISEMENT

”A fost o seară plăcută pentru victorie, pentru rezultat și pentru prestația echipei. Ar trebui să luăm tot ce a fost bun. Faptul că am retrogradat este singurul lucru negativ. Este greu când închei grupa cu o victorie și retrogradezi. Nu e plăcut.

Criticile nu mă afectează. Nu sunt o persoană care să citească presa. Sunt imun la asta. Îmi plac criticile constructive. Ei sunt în fața televizorului, eu sunt pe teren și trebuie să fac tot ce pot. Cu siguranță puteam lua altă decizie la faza din Finlanda, dar așa am decis în acel moment. Nu am ce să îmi reproșez, doar să încerc să fac mai bine.

ADVERTISEMENT

Aceste două jocuri ar trebui să fie un punct de plecare, să aducem prospețime și să ne îndreptăm către cât mai multe victorii. Trebuie să luăm tot ce a fost bun în meciurile anterioare, să avem grupul pe care l-am format și să continuăm”, a declarat Pușcaș.

Pușcaș, alături de selecționer

Atacantul consideră că varianta cea mai bună la națională ar fi ca Edi Iordănescu să continue în funcția de selecționer și crede că o discuție despre demiterea tehnicianul nici nu ar trebui să aibă loc.

ADVERTISEMENT

”Noi ne dorim să rămână Edi, nici nu ne-am dori altfel, nici nu ştim de ce vorbim. Noi suntem foarte fericiţi cu Mister, cred că uşor-uşor se văd şi prestaţiile, se vede şi echipa. Dacă avem continuitate, cred că vom face ceva frumos”, a spus George Pușcaș.

La finalul partidei România – Bosnia-Herțegovina 4-1, din ultima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Națiunilor, Edi Iordănescu a lăsat să se înțeleagă că își dorește să continue mandatul, dar totul va depinde de discuția pe care o va avea cu conducerea federației.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță a minimizat contraperformanța echipei naționale de a retrograda în Divizia C, lăudând ce s-a întâmplat în ultimele două meciuri, lăudându-l și pe George Pușcaș, despre care a spus că a fost hulit degeaba, deși o pasă a atacantului în meciul cu Finlanda ar fi putut duce la evitarea unei retrogradări rușinoase.

ADVERTISEMENT