Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali cere scoaterea din arbitraj a lui Andrei Chivulete: „Dă-l afară! A avut o înțelegere cu ăia”. Video

Gigi Becal a lansat un atac extrem dur la adresa lui Andrei Chivulete, despre care spune că ar trebui dat afară din arbitraj după scandalul produs la meciul Sepsi - FC U Craiova.
13.03.2023 | 12:47
Gigi Becali cere scoaterea din arbitraj a lui Andrei Chivulete Dal afara A avut o intelegere cu aia Video
Gigi Becali l-a atacat dur pe arbitrul Andrei Chivulete și cere scoaterea acestuia din arbitraj. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fotbalul românesc a fost dominat în ultima perioadă de scandalul de xenofobie de la meciul Sepsi – FC U Craiova, provocat în primul rând de arbitrul Andrei Chivulete. După ce Comisia de Recurs a hotărât că acesta nu a procedat corect când a oprit definitiv partida, au apărut tot mai multe voci care cer să fie sancționat exemplar.

Gigi Becali, atac dur la adresa lui Andrei Chivulete, Cere să fie scos din arbitraj

Andrei Chivulete a devenit personajul negativ al fotbalului nostru cu decizia luată la Sepsi – FC U Craiova. Hotărârea de a se rejuca meciul, urmând a se decide pe teren ultima echipă calificată în play-off, a dat apă la moară tuturor contestatarilor lui Chivulete. Aceștia cer pedepsirea arbitrului, deși FRF nu pare dispusă să ia vreo măsură. Ba din contră…

ADVERTISEMENT

După Adrian Mititelu și Adrian Porumboiu, un alt personaj important care se ia de arbitrul Chivulete este Gigi Becali, patronul FCSB. Acesta nu l-a iertat pe arbitrul bucureștean pentru ce a făcut la Sfântu Gheorghe și cere să fie pedepsit drastic.

„Asta e România. Pierzi meciul pe temă de rasism și xenofobie… Păi dacă nu există în Regulament, cum îl oprești?! Arbitrul… Afară cu el acum! Că nu există în Regulament.

ADVERTISEMENT

Și mai vii la Comisie și mai și respingi! Scrie numai rasism! Oprești meciul pentru xenofobie? Dă-l afară! Numai în România se poate întâmpla așa ceva. E o tâmpenie. De capul cui s-a luat decizia?”, a declarat Gigi Becali într-o conferință de presă ad-hoc, ținută la volanul mașinii.

VEZI VIDEO MAI JOS

Patronul FCSB e de părere că arbitrii ar trebui să nu bage în seamă ceea ce se strigă din tribune, făcând referire la scandările fanilor olteni la meciul cu Sepsi din deplasare, punctul de pornire al scandalului de xenofobie.

ADVERTISEMENT

„Atâția ani nu ajung. Să oprești un meci că a strigat ăla. Bine mă, afară din țară! Lasă să zică. Care e problema? De ce oprești meciul? Asculți tu ce zic ăia!”, a continuat Gigi Becali.

Gigi Becali nu a uitat de prestația lui Andrei Chivulete de la meciul UTA – FCSB 3-1: „A avut o înțelegere cu ei!”

Supărarea lui Gigi Becali la adresa lui Andrei Chivulete provine și de la prestația slabă pe care acesta a avut-o la meciul UTA – FCSB 3-1, disputat cu o etapă în urmă. Atunci, centralul bucureștean a permis jocul mai dur al gazdelor, atrăgând furia oficialilor „roș-albaștri”.

ADVERTISEMENT

„Numai tâmpenii a făcut! I-a lăsat că a avut înțelegere cu ei: «Lasă, bă, intrați la rupere!». La rupere a fost. Galben nu, galben, talpă, galben nu! Fault de roșu, n-a dat, nici galben n-a dat… Ăștia nu sunt arbitri!”, și-a încheiat Gigi Becali tirul asupra lui Andrei Chivulete,

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă ține la curent cu cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri. De la 10:30! Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT