Sport

Gigi Becali, discuție cu Răzvan Burleanu pe tema licenței lui Mihai Pintilii. Patronul de la FCSB, atac furibund la adresa lui Lucian Burchel. Răspunsul șefului Școlii de Antrenori. Update

Cazul licenței lui Mihai Pintilii a luat amploare în ultimele zile, iar Gigi Becali a dezvăluit că a avut o discuție telefonică pe această temă cu Răzvan Burleanu.
24.01.2023 | 21:10
Gigi Becali discutie cu Razvan Burleanu pe tema licentei lui Mihai Pintilii Patronul de la FCSB atac furibund la adresa lui Lucian Burchel Raspunsul sefului Scolii de Antrenori Update
Cazul licenței lui Mihai Pintilii a luat amploare în ultimele zile, iar Gigi Becali a dezvăluit că a avut o discuție telefonică pe această temă cu Răzvan Burleanu. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
24-01-2023
19:14

Lucian Burchel îl contrazice pe Gigi Becali

Șeful Școlii de Antrenori din cadrul FRF, Lucian Burchel, nu crede că Mihai Stoichiță l-a vorbit de rău în fața lui Valeriu Argăseală, așa cum a dezvăluit Gigi Becali.

”Nea Mihai (n.r. – Mihai Stoichiță) să fi spus asta? Nu cred! Cu nea Mihai se lucrează foarte bine. Dacă are ceva de spus, îmi spune. Deci nu cred. Când sunt discuții, dispute, bineînțeles că ne spunem, dar găsim întotdeauna soluții împreună.

Nu aș vrea să comentez lucrurile astea. Nu pot să comentez ce spune Gigi sau nea Vali. Nu am fost de față, nu pot să vorbesc despre asta”, a declarat Burchel, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori, a mărturisit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICIva sesiza Comisia de Disciplină în cazul lui Pintilii.

Cazul Mihai Pintilii, discutat la telefon de Gigi Becali și Răzvan Burleanu

Gigi Becali s-a arătat deranjat de atitudinea pe care federația o are față de Mihai Pintilii și a anunțat că a purtat o discuție cu președintele FRF, Răzvan Burleanu, considerând că Burchel și-a depășit atribuțiile.

ADVERTISEMENT

”L-am sunat pe Burleanu, că a zis să avem dialog. Am vrut să-l întreb: ‘Bă, nene, am angajat inchizitor?? Noi îți dăm salariu ca să fii închizitor? Ești procuror?’. Ne reclamă Burchel la comisii… păi comisia doar judecă, analizează niște probe.

El (n.r. – Lucian Burchel) ia niște salarii acolo. Vine el să ne verifice, să vadă cine a fost în Turcia, în cantonament Ne-am dus în Turcia la distracție, bă! I-a zis și Stoichiță lui Vali Argăseală: ‘Cea mai mare greșeală a vieții mele a fost că l-am adus pe Burchel’.

ADVERTISEMENT

El se crede stăpân, procuror. Că, domle, nu are voie să antreneze Mihai Pintilii la FCSB! Păi nu te primesc în baza mea, Burchel. N-are voie nimeni să intre acolo. Ce ești tu?”, a declarat Becali, conform sport.ro.

Rădoi și Oprița, de partea lui Pintilii

La finalul meciului Hermannstadt – FCSB 0-1, Mihai Pintilii i-a transmis şefului Şcolii de Antrenori că încearcă să-şi facă nume pe spatele lui şi a susţinut că niciun fost fotbalist cu meciuri la naţională nu a primit ajutor de la acesta.

ADVERTISEMENT

Antrenorul fără licență de la FCSB şi-a găsit un susţinător în persoana lui Dumitru Dragomir. În noua emisiune moderată de Horia Ivanovici, PROFEŢIILE LUI MITICĂ, fostul şef al LPF consideră că lui Mihai Pintilii i se pun piedici din invidie.

Noul antrenor al celor de la Al Tai, Mirel Rădoi, i-a luat li el apărarea tehnicianului de la FCSB, dar a afirmat în același timp că, școala de antrenori este foarte importantă prin prisma cunoștințelor care trebuie acumulate.

ADVERTISEMENT

Ultimul care s-a pronuțat în scandalul care îi are protagoniști pe Mihai Pintilii și Lucian Burchel este Daniel Oprița. Antrenorul celor de la CSA Steaua consideră că oficialii FRF, în frunte cu șeful Școlii de Antrenori, au întrecut măsura.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,80 este cota pentru „ambele marchează” la meciul FCSB – Farul Constanța!

ADVERTISEMENT