Fotbal intern

Gigi Becali pune condiții ca FCSB să joace în Ghencea: ”Ce-mi trebuie balamuc?!”

03.03.2021 | 10:09
Gigi Becali pune conditii ca FCSB sa joace in Ghencea Cemi trebuie balamuc
ADVERTISEMENT

Finanțatorul Gigi Becali pune condiții ca FCSB să joace în Ghencea și afirmă că va duce echipa acolo doar dacă va fi rugat de ministrul Apărării pentru că altfel nu mai vrea scandaluri.

Omul de afaceri a lansat o serie de noi amenințări pentru CSA Steaua și a anunțat că formația Armatei se va întoarce în Liga 4, la amatori, după ce va pierde procesele.

ADVERTISEMENT

Patronul formației din Liga 1 nu a renunțat la disputa juridică pentru numele ”Steaua”, așa cum se numea actuala lui echipă, în 2003, când a devenit acționar majoritar.

Revenirea FCSB în Ghencea, condiționată de Gigi Becali

Deși a precizat în mai multe rânduri că CSA Steaua nu poate avea drept de decizie pentru cine are voie să joace în Ghencea, Gigi Becali anunță că FCSB nu va merge pe noul stadion decât în cazul în care va fi rugat de ministrul Apărării.

ADVERTISEMENT

”Unde să joc în Ghencea?! Joc în Ghencea într-o ţară normală. Pentru ce-mi trebuie scandaluri? Joc în Ghencea dacă îmi zice ministrul Apărării. Să mă sune şi să îmi spună: ‘Domnul Becali, te rog eu să joci, dacă vrei, în Ghencea’. Dacă nu îmi zice, nu joc. Ce-mi trebuie balamuc?! Gata, am 63 de ani, nu mai am puterea să mă lupt”, a declarat finanțatorul FCSB pentru as.ro.

De asemenea, Becali pare să fi renunțat și la varianta arenei Arcul de Triumf, deși în trecut afirma că i-ar plăcea ca echipa lui Toni Petrea să evolueze acolo: ”Nici acolo să nu mă lase?! Ăia nu vor că nu ştiu ce, ăia nu vor la rugby. Fiecare se face stăpân pe banii statului”.

ADVERTISEMENT

Becali, nemulțumit de salariile uriașe de la CSA Steaua

În final, omul de afaceri s-a luat din nou clubul Armatei din cauza salariilor foarte mari care se plătesc pentru Liga 3: ”Fraudă! Fraudă din banii publici. Numai aşa, din duşmănie şi răutate, pentru un om care se numeşte Gigi Becali, care dă totul României. Eu dau tot ce am eu numai ţării mele! Dracii împotriva mea”.

Aproximativ 36 de milioane de euro cer despăgubiri reprezentanții CSA Steaua, prin juristul Florin Talpan, pentru folosirea fără drept a numelui Steaua, de către clubul finanțat de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Fost jucător la Steaua București în perioada 1990-1998 și președintre între 1998 și 2000, Vasile Gherasim a analizat disputa dintre FCSB și CSA în ceea ce privește palmaresul și consideră că echipa Armatei ar trebui să aibă câștig de cauză.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaș: 1,75 este cota pentru „nu marchează ambele”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT