Sport

Gigi Becali, semnal de alarmă pentru jucătorii de la FCSB: ”Să nu ne facem și noi de râs în Europa”

Gigi Becali a avut un mesaj tranșant pentru jucătorii de la FCSB și le-a cerut acestora să tragă învățămintele necesare din eliminarea rivalilor de la CFR Cluj din Champions League.
15.07.2022 | 09:00
Gigi Becali semnal de alarma pentru jucatorii de la FCSB Sa nu ne facem si noi de ras in Europa
Gigi Becali a avut un mesaj tranșant pentru jucătorii de la FCSB și le-a cerut acestora să tragă învățămintele necesare din eliminarea rivalilor de la CFR Cluj din Champions League. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Ardelenii au pierdut rușinos după loviturile de departajare în fața lui Pyunik Erevan, o formație modestă care nu ar fi trebuit să le pună prea mari probleme.

Jucătorii de la FCSB, avertizați de Gigi Becali

Chiar dacă a făcut glume pe seama celor de la CFR Cluj, după eliminarea în fața modestei formații Pyunik Erevan, Gigi Becali le-a transmis jucătorilor de la FCSB să trateze cu seriozitate partidele din Europa.

ADVERTISEMENT

”Lăsând replicile astea dintre noi patronii și conducătorii, totuși e clar că avem un campionat slab. Și știți de ce? Totul pleacă de la antrenori și preparatori fizici. Puneți, bă, biciul pe ei și scoateți untul din ei. Ăsta e un mesaj în primul rând pentru ăștia ai mei.

Păi tu crezi că ăștia ai mei sunt mai breji? Ei s-au învățat să câștige mii de euro pe lună cu doar două ore pe zi de muncă. Păi ce este asta? Ăia în fabrică cât trag, săracii ? Stau la muncă două ore și primesc peste 10.000 de euro pe lună? Ăia muncesc, tată! Sau ăia care muncesc pe șantier câte ore muncesc și câți bani câștigă?

ADVERTISEMENT

Vreau și eu să le transmit ăstora ai mei să aibă grijă să nu ne facem și noi de râs în Europa. Nu vreau să pățim ce a pățit CFR. Vreau să văd atitudine, dăruire și să aud că se pregătesc foarte bine la antrenamente”, a declarat Becali, pentru prosport.ro.

Tănase crede că CFR va redeveni o forță

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a râs din nou de Dan Petrescu, după ce antrenorul campioanei României a spus că Pyunik Erevan, adversara din turul 1 preliminar al Champions League au avut charter la Cluj.

ADVERTISEMENT

Oficialul vicecampioanei României crede că ardelenii și-au pierdut multe dintre atuurile pe care le aveau în trecut și i-a atras atenția lui Dan Petrescu. MM a sesizat o greșeală pe care Dan Petrescu o face constant în finalurile de meci.

Chiar dacă eliminarea din Champions League poate fi o lovitură grea pentru CFR Cluj, căpitanul rivalei FCSB, Florin Tănase, este convins că formația din Gruia își va reveni în campionat și va fi un oponent dificil.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Dan Petrescu are zilele numărate la CFR Cluj, chiar și după ce patronul Neluțu Varga a fost refuzat de Mirel Rădoi, însă Florin Tănase a avut numai cuvinte de laudă pentru antrenorul campioanei României.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,55 este cota pentru „1 solist și peste 1,5 goluri” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: