Sport

Gigi Becali, sfătuit să-l vândă pe Tănase după eliminarea cu Georgia: ”Ar fi momentul să plece”

Căpitanul echipei FCSB, Florin Tănase, are o ofertă interesantă din străinătate, iar Gigi Becali pare dispus să-l lase să plece.
03.06.2021 | 18:14
Gigi Becali sfatuit sal vanda pe Tanase dupa eliminarea cu Georgia Ar fi momentul sa plece
ADVERTISEMENT

Finanțatorul ”roș-albaștrilor” a dezvăluit că are o ofertă pentru internaționalul român și îi va da drumul pe 4,5 milioane de euro, deoarece jucătorul l-a rugat să-l lase.

Atacantul celor de la FCSB a declarat la finalul campionatului că ar fi timpul pentru un transfer în străinătate. Este foarte posibil ca meciul cu CFR Cluj din ultima etapă a play-off-ului să fi fost ultima confruntare în tricoul vicecampioanei.

ADVERTISEMENT

De ce ar trebui să-l lase Gigi Becali pe Florin Tănase să plece

Fostul oficial al celor de la FCSB, Narcis Răducan, crede că a venit timpul ca Gigi Becali să-l lase pe Florin Tănase să plece, deoarece jucătorul este cu gândul numai la transfer și crede că acest lucru a dus și la eliminarea sa în amicalul naționalei României cu Georgia.

”Cred că și Tănase e un caz. Poate e un semn că ar fi momentul să plece. Gestul pe care l-a făcut nu cred că e întâmplător. Probabil există un consum în mintea lui legat de ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Eu cred că e momentul ca el să plece, trebuie să fie și suma potrivită pentru FCSB, desigur. Cu forța n-o să plece nicăieri, sunt convins că va fi consultat și își va da acordul”, a declarat Narcis Răducan la emisiunea Liga Digi Sport.

Narcis Răducan nu crede că Tănase mai e cu gândul la FCSB

Fostul mijlocaș este de părere că Tănase a dat totul pentru a câștiga titlul cu FCSB în acest sezon, iar ratarea obiectivului l-a făcut să fie atât de nervos.

ADVERTISEMENT

”E în vârful carierei, e de preferat să fie lăsat, altfel vezi un nou caz Cursaru, care a fost golgheterul campionatului și n-a fost lăsat. Îi va fi și lui greu să se mai concentreze, tot timpul a spus lucrurilor pe nume în discuțiile cu presa.

A dat totul anul ăsta, a fost cel mai important jucător al echipei și în condițiile astea ar fi momentul de o schimbare. Eu cred că asta a transportat-o și la echipa națională, pentru că n-ai voie să faci gestul ăla”, a mai spus Răducan.

ADVERTISEMENT

Tănase e în atenția multor cluburi

Presa din Belgia a scris că Anderlecht Bruxelles are nevoie urgentă de un atacant, iar o soluție ar putea fi chiar golgheterul Ligii 1. Pentru Tănase ar fi o șansă uriașă de a lucra cu fostul mare jucător belgian Vincent Kompany.

Mai înainte să apară posibilitatea de a evolua în Belgia, Trabzonspor din Turcia și-a manifestat și ea interesul pentru atacantul roș-albaștrilor. Jurnaliștii turci notează că fotbalistul de la FCSB este varianta de rezervă a antrenorului Andullah Avci, în cazul în care nu se va reuși transferul lui Zinedine Ferhat de la Olympique Nîmes.

O altă destinație de top pentru Florin Tănase ar putea fi Olympique Marseille, dacă francezii vor face o ofertă concretă. Fosta campioană a Turciei, Istanbul Bașakșehir, Al Hilal din Arabia Saudită sau New York City din MLS, sunt ale echipe care îl au pe radarul lor pe căpitanul lui FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,75 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT