Fotbal intern

Gigi Becali spumegă de furie după remiza cu Clinceni: ”Fițe, fițe și iar fițe”

11.05.2021 | 10:42
Gigi Becali spumega de furie dupa remiza cu Clinceni Fite fite si iar fite
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, spumegă de furie după remiza din meciul cu Academica Clinceni și este de părere că dacă jucătorii săi nu se vor trezi vor avea probleme și în partida cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

”Roș-albaștrii” au scor doar un 2-2 în fața ilfovenilor și au ratat o șansă importantă de a trece pe primul loc în clasamentul din play-off.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea a avut un final tensionat. Florin Tănase a trimis cu capul, iar portarul oaspeților a scos mingea din preajma liniei porţii. Elevii lui Toni Petrea au cerut validarea golului, însă arbitrul Horia Mladinovici a considerat că mingea nu a trecut linia porţii.

După remiza cu Academica Clinceni, Gigi Becali s-a înfuriat rău de tot

”Ce vreți să fac, să joc eu? Nu vedeți că ne încurcăm de echipele mici? Nu ziceau oamenii că cei de la Clinceni sunt frații noștri? Ne-au bătut o dată, iar acum ne-au pus o frână de nu mai știm de noi și plângem după meci. Normal că sunt supărat”, a declarat furios Gigi Becali după remiza cu Academica Clinceni

ADVERTISEMENT

”Păi, noi vrem să câștigăm campionatul, dar nu suntem în stare să batem Clinceniul. Fițe, fițe și iar fițe. Ne-am culcat în spatele CFR-ului și uite că tot în spatele CFR-ului ne-am trezit. Nu vreau să spun mai multe, dar, daca o ținem așa, o să vedeți frână și cu Sepsi.

Trebuie să ne trezim. Nu vreau să vorbesc acum mai multe. Am și alte treburi. Nu mă întreba de arbitraj, de VAR, că nu am chef să îmi stric ziua”, a mai spus patronul FCSB-ului pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, criticat că pune presiune pe jucători

Managerul general al ”roș-albaștrilor” Mihai Stoica a atacat pe toată lumea după meciul întâlnirea cu Academica Clinceni, trecând pe rând de la arbitri, la rivala CFR Cluj și la jucătorii pe care ardelenii i-au transferat în ultima perioadă.

După ce i-a criticat pe jucătorii de la FCSB pentru faptul că nu au învins Academica Clinceni, Dumitru Dragomir l-a arătat cu degetul și pe patronul Gigi Becali, considerând că acesta pune prea multă presiune pe fotbaliști.

ADVERTISEMENT

Celebrul prezentator de televiziune Dan Negru a lansat acuzații de blat pentru echipele CFR Cluj și FCSB, după ce acestea nu au reușit să se impună în meciurile de acasă cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Academica Clinceni, din etapa a șaptea a play-off-ului.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 1,26 este cota pentru „sub 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT