Sport

”Giuvaierul” Mircea Lucescu, prezent din nou la antrenamentul lui Dinamo. Ce le-a spus jucătorilor și cum au reacționat fanii ”câinilor”. Foto

Mircea Lucescu a mers la ultimul antrenament al lui Dinamo și a stat din nou de vorbă cu jucătorii și cu antrenorul Zeljko Kopic.
16.02.2024 | 12:50
Giuvaierul Mircea Lucescu prezent din nou la antrenamentul lui Dinamo Ce lea spus jucatorilor si cum au reactionat fanii cainilor Foto
Mircea Lucescu a mers la ultimul antrenament al lui Dinamo și a stat din nou de vorbă cu jucătorii și cu antrenorul Zeljko Kopic. Sursă foto: Facebook Dinamo Bucuresti
ADVERTISEMENT

Marele tehnician român a fost prezent în cantonamentul ”câinilor” și înaintea meciului cu Farul și mulți au legat acest fapt de victoria neașteptată a ”roș-albilor” în fața campioanei en-titre.

Mircea Lucescu a fost la antrenamentul lui Dinamo

După ce în ultima vreme s-a speculat pe o posibilă implicare a lui Mircea Lucescu la Dinamo alături de Ion Țiriac, antrenorul în vârstă de 78 de ani a fost din nou alături de ”câini” la antrenamentul de vineri, 15 februarie.

ADVERTISEMENT

Cu două zile înaintea meciului cu Oțelul Galați, din etapa a 26-a din SuperLiga, ”Il Luce” a fost la baza de la Săftica pentru a-i încuraja pe jucători, care trag din greu pentru a reuși salvarea de la retrogradare.

Lucescu a stat de vorbă cu jucătorii, a dat mâna cu ei și le-a urat succes la partida împotriva formației lui Dorinel Munteanu. În final, el s-a îmbrățișat cu antrenorul croat al lui Dinamo, Zeljko Kopic.

ADVERTISEMENT

Suporterii ”câinilor” s-au arătat entuziaști după vizita lui Lucescu și speră ca acesta să se întoarcă alături de echipă. ”Mulțumim Nea Mircea, orice sfat venit din partea unui campion e bine venit!!!” sau ”Să vină și Țiriac… cu 50 de milioane de euro!”, sunt doar câteva mesaje ale fanilor.

Lucescu le dă speranțe fanilor lui Dinamo

După ce Mircea Lucescu a fost în cantonamentul lui Dinamo înaintea întâlnirii cu Farul, Kopic a dezvăluit că cei doi au discutat despre echipă și despre fotbal și a precizat că ”Il Luce” s-a simțit ca acasă.

ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că a doua zi după succesul de la Ovidiu, Lucescu a fost primul care l-a sunat să-l felicite pentru victorie, gest care l-a impresionat foarte tare.

După ce au apărut zvonuri că ar urma să se implice la Dinamo alături de Ion Țiriac, Lucescu a afirmat că s-a întâlnit cu omul de afaceri și a lăsat de înțeles că există posibilitatea unei viitoare colaborări cu acesta.

ADVERTISEMENT

”Am avut o întâlnire şi am discutat. Vom vedea, ne gândim. Suntem doi oameni care se respectă extraordinar şi îi leagă aşa o istorie de cel puţin 55-60 de ani, de când am început să-l urmăresc pe el, el pe noi. Chiar dacă nu apare la meciuri, venea la meciurile noastre peste tot şi pe urmă pleca.

Este foarte ataşat de culorile echipei naţionale. Şi pe unul, şi pe altul ne-a interesat evoluţia sportului românesc. Încercăm să ne dăm seama din nou de ce… Talentul e acelaşi, nu s-a întâmplat nimic. Suntem construiți pentru a face sport”, a declarat Lucescu.

ADVERTISEMENT