Fotbal intern

Helmuth Duckadam o avertizează pe FCSB, după două înfrângeri consecutive: ”Poate pierde titlul şi anul acesta”

11.02.2021 | 23:49
Helmuth Duckadam o avertizeaza pe FCSB dupa doua infrangeri consecutive Poate pierde titlul si anul acesta
ADVERTISEMENT

Fostul președinte de imagine al clubului FCSB, Helmuth Duckadam, îi avertizează pe roș-albaștri, după două înfrângeri consecutive, una în campionat cu Academica Clinceni și alta în Cupa României cu Dinamo.

Managerul Mihai Stoica pretinde că meciul din Cupa României nu a fost tratat superficial de FCSB, însă în același timp susține și că echipa sa nu era interesată neapărat de această competiție.

ADVERTISEMENT

Eșecul cu Dinamo a tulburat rău apele la FCSB. Suporterii au reacționat violent și îi cer demisia lui Mihai Stoica, considerându-l vinovat de ceea ce s-a întâmplat în Ștefan cel Mare.

Avertisment pentru FCSB din partea lui Helmuth Duckadam

”Eu cred că dacă jucătorii nu vor realiza că trebuie să joace pentru echipă și fiecare va juca pentru el, FCSB poate scăpa și anul acesta titlul”, este avertismentul pe care l-a dat Helmuth Duckadam celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

”N-a fost un derby, a fost doar un derby pentru cei de la Dinamo, care au jucat pentru suporteri. Cred că cei de la FCSB nu au realizat că pentru suporteri e importantă o victorie în astfel de meciuri”, a declarat fostul portar la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Duckadam îl ”urechează” pe Vlad

”Nemec nu a fost deranjat de absolut nimeni, iar Vlad a fost surprins, de-asta a și mers pe procedeul greșit, în loc să meargă cu două mâini, pentru că ar fi acoperit mingea și putea să o respingă.

ADVERTISEMENT

De la Vlad ne așteptăm la multe, îl văd în drum spre echipa națională de seniori. El sau Radu trebuie să fie la naționala mare a României”, a încheiat Helmuth Duckadam analiza meciului Dinamo – FCSB, din Cupa României.

FANATIK a anticipat corect și FCSB a abordat meciul cu Dinamo, din optimile Cupei, într-o formulă experimentală. Nici specialiștii în fotbal nu au înțeles exact poziționarea unor fotbaliști, între care Dragoș Nedelcu.

ADVERTISEMENT

„Eternul derby” Dinamo – FCSB, din Cupa României, a înregistrat audiențe sub cele din campionat, acolo unde cele două rivale s-au duelat în urmă cu doar o săptămână. Audiențele au fost acceptabile, dar partida din Ștefan cel Mare nu a ținut pasul cu ceea ce au oferit posturile generaliste.


  • (P) Cota BETANO pentru Hermannstadt – FCSB: 1,40 este cota pentru „sub 3,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT