Sport

Ianis Hagi, chemat la salut de fanii Irlandei de Nord la finalul meciului cu România. Cum le-a răspuns ”tricolorul”. Video

Ianis Hagi a jucat doar 15 minute în amicalul cu Irlanda de Nord, dar la finalul jocului a fost chemat la salut de fanii oaspeților.
23.03.2024 | 01:32
Ianis Hagi chemat la salut de fanii Irlandei de Nord la finalul meciului cu Romania Cum lea raspuns tricolorul Video
Ianis Hagi a jucat doar 15 minute în amicalul cu Irlanda de Nord, dar la finalul jocului a fost chemat la salut de fanii oaspeților. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Echipa națională a României a încheiat la egalitate pe Arena Națională, scor 1-1, primul meci amical din 2024. ”Tricolorii” se pregătesc intens pentru participarea în vară la Euro 2024.

Fanii Irlandei de Nord, discuție cu Ianis Hagi

Deși nu s-a numărat printre titularii lui Edi Iordănescu și a prins pe teren doar ultimul sfert de oră al amicalului cu Irlanda de Nord, Ianis Hagi a fost preferatul suporterilor britanici prezenți la București.

ADVERTISEMENT

Împrumutat de Rangers la Deportivo Alaves, internaționalul român și-a făcut un nume în cei peste 4 ani de când se află sub contract cu gruparea scoțiană. Acest lucru s-a văzut și la jocul de pe Arena Națională.

După ce cei aproximativ 300 de fani nord-irlandezi și-au salutat proprii jucători, o parte din ei l-au chemat la salut și pe Ianis Hagi. Fotbalistul român nu a stat prea mult pe gânduri și a mers la peluza britanicilor.

ADVERTISEMENT

Internaționalul român în vârstă de 25 de ani a bătut palma cu o parte dintre suporterii Irlandei de Nord și și-a dus mâna la inimă când i-a fost transmis faptul că sunt fani ai formației Rangers.

Dennis Man, gol superb în amicalul cu Irlanda de Nord

Edi Iordănescu a venit răgușit la declarații după România – Irlanda de Nord 1-1. Selecționerul a tras concluziile după un joc mai puțin strălucit al „tricolorilor” și a explicat cauzele rezultatului modest.

ADVERTISEMENT

Dennis Man a marcat golul egalizator în meciul amical de pe Arena Națională și a vorbit despre jocul mai puțin reușit al ”tricolorilor”. El a încercată să explice cauzele acestui rezultat modest și a dat asigurări că echipa noastră va arăta din ce în ce mai bine pe viitor.

Duo-ul naționalei care a creat golul egalizator din vine din Italia. Răzvan Marin de la Empoli și Dennis Man de la Parma au făcut șah-mat apărarea britanicilor, în doar câteva secunde, cu o reușită spectaculoasă .

ADVERTISEMENT

Răzvan Marin a aruncat o minge de 50 de metri în spatele apărării adverse, Man a făcut o preluare de manual, trece de un fundal nord-irlandez și a înscris cu un șut în forță care i-a dat mâinile peste cap portarului Hazard.

Ianis Hagi îi salută pe fanii nord-irlandezi

ADVERTISEMENT
Tags: