Sport

Ionuț Lupescu, discurs acid după înfrângerea în fața Columbiei: ”Am urmărit meciul doar până la 0-2”

Ionuț Lupescu a fost dezamăgit de prestația naționalei României în înfrângerea împotriva Columbiei și a mărturisit că nu a urmărit jocul decât până la 0-2.
28.03.2024 | 09:30
Ionut Lupescu discurs acid dupa infrangerea in fata Columbiei Am urmarit meciul doar pana la 02
Ionuț Lupescu a fost dezamăgit de prestația naționalei României în înfrângerea împotriva Columbiei și a mărturisit că nu a urmărit jocul decât până la 0-2. Sursă foto: SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Tricolorii” au pierdut în fața formației sud-americane, scor 2-3, pe stadionul Civitas Metropolitano din Madrid. Columbienii au condus cu 3-0, dar elevii lui Edi Iordănescu au înscris de două în finalul jocului.

Ionuț Lupescu, cuvinte grele după înfrângerea din amicalul împotriva Columbiei

Fostul mare internațional Ionuț Lupescu a fost dezamăgit de prestația naționalei României în înfrângerea în fața Columbiei și consideră că la acest moment nu știe nimeni care este adevărata față a reprezentativei noastre.

ADVERTISEMENT

”Am urmărit meciul doar până la 0-2 și, după aia, nu l-am mai urmărit. Asta e… diferență mare! Nu mă așteptam să fie așa mare diferență. N-am niciun remarcat din echipa României. Nu prea am ce să comentez, pentru că nu am văzut ca lumea.

(n.r. – credeți că asta e fața României?) Nu știu care e fața României. Nimeni nu știe care e fața României. Vom vedea”, a declarat Lupescu, pentru playsport.ro, după eșecul suferit contra Columbiei.

ADVERTISEMENT

Unde suferă cel mai mult naționala României

După înfrângerea suferită de România împotriva naționalei din Columbia, Adi Mutu a analizat partida la FANATIK SUPERLIGA și a oferit și un prim verdict despre diferența dintre cele două echipe.

Golgheterul echipei naționale este de părere reprezentativa din America de Sud a avut o viteză mai mare de joc. Mutu a observat calitatea columbienilor, în mod special la mijlocul terenului, acolo unde s-a făcut și diferența. El crede că “tricolorii” nu au reușit să facă posesie și au alergat după minge în cea mai mare parte a întâlnirii.

ADVERTISEMENT

Marius Marin a fost unul dintre cei mai criticați ”tricolori” după Columbia – România 3-2. Cornel Dinu l-a ”mitraliat” și el pe mijlocașul de la Pisa la FANARIK SUPERLIGA și a spus că marea problemă a naționalei o reprezintă linia de mijloc.

În schimb, Andrei Vochin a apărat naționala României la FANATIK SUPERLIGA. Oficialul FRF este de părere că a fost un test pe care Edi Iordănescu l-a făcut înainte de Euro pentru a vedea și reacția altor jucători, motiv pentru care prestația “tricolorilor” nu a fost la cel mai înalt nivel.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin a mai discutat și despre Dennis Man ca fiind cel mai în formă jucător al echipei naționale. Mâna dreaptă a președintelui Răzvan Burleanu a mai avut cuvinte de laudă și la adresa lui Olimpiu Moruțan și Andrei Rațiu.

ADVERTISEMENT