Fotbal intern

Jucătorii de la CFR Cluj, puși la zid după dezastrul cu FCSB: ”Parcă erau dezmembrați”

20.03.2021 | 10:29
Jucatorii de la CFR Cluj pusi la zid dupa dezastrul cu FCSB Parca erau dezmembrati
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, i-a pus la zid pe jucătorii echipei CFR Cluj după dezastrul din meciul cu FCSB, din etapa a 28-a din Liga 1.

Campioana en-titre a fost învinsă cu 3-0 pe Arena Națională, într-un joc dominat autoritar de elevii lui Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

Edward Iordănescu a pus eșecul pe nivelului scăzut la care se află jucătorii săi din punct de vedere mental. Mai ales că mai mulți jucători importanți sunt infectați cu noul coronavirus, iar ceilalți se temeau și ei că s-ar putea îmbolnăvi.

Eșecul cu FCSB, pus în cârca jucătorilor de la CFR Cluj

”Cei de la CFR au fost blazați! De mult nu am mai văzut o echipă așa… Cum a dat pe unul afară, cum a căzut psihic! Nu am putut să înțeleg. Altă dată se apărau în gura porții, acum parcă erau dezmembrați”, sunt criticile pe care Dumitru Dragomir le-a adus jucătorilor de la CFR Cluj după înfrângerea cu FCSB.

ADVERTISEMENT

”Mi-a plăcut foarte mult meciul, mai ales că a câștigat și Steaua. Pentru mine e Steaua, știu eu mai multe! Mi-au plăcut tinerii. Moruțan e formidabil! Mi-au plăcut și Octavian Popescu și Ovidiu Popescu, dar și Panțîru. Becali ăsta are o pleiadă de tineri… Are noroc!”, a mai spus ”Mitică” pentru gsp.ro.

”Când lipsește un jucător nu-ți dai seama, dar voiam să văd cum s-ar fi jucat 11 la 11. CFR mi s-a părut obosită! FCSB a alergat formidabil, parcă jucătorii erau injectați cu putere de muncă! Mi-a plăcut cum a arătat FCSB”, a încheiat Dragomir.

ADVERTISEMENT

FCSB, la o victorie de locul 1 în sezonul regulat

Victoria categorică a celor de la FCSB în fața CFR-ului a oferit momente spectaculoase și în tribunele Arenei Naționale, nu doar pe teren. Meme Stoica a celebrat a treia reușită a echipei sale smulgând un steag al sponsorului, pe care l-a fluturat așa cum o făceau suporterii în vremurile de glorie a roș-albaștrilor.

FCSB-ul a fost ca un tăvălug pe tot parcursul meciului. Fundașii celor de la CFR Cluj nu au făcut față combinațiilor rapide ale roș-albaștrilor și au fost depășiți în majoritatea situațiilor, iar omul meciului a fost Olimpiu Moruțan.

ADVERTISEMENT

Formaţia pregătită de Toni Petrea stă mai bine la meciurile directe datorită acestui succes cu 3-0, după ce a pierdut 0-2 în Gruia partida tur. Astfel că o victorie în ultimele două runde i-ar asigura locul 1 în sezonul regulat.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 1,60 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT