Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Jucătorul de la FCSB de care Gigi Becali s-a îndrăgostit. ”Mai bun ca Rădoi”

Gigi Becali a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că Adrian Șut este cel mai bun închizător pe care l-a avut ca FCSB și l-a recomandat pe jucător la echipa națională.
17.09.2023 | 20:52
Jucatorul de la FCSB de care Gigi Becali sa indragostit Mai bun ca Radoi
Gigi Becali a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că Adrian Șut este cel mai bun închizător pe care l-a avut ca FCSB și l-a recomandat pe jucător la echipa națională. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Mijlocașul vicecampioanei nu a fost convocat la prima reprezentativă pentru meciurile cu Israel și Kosovo, iar Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, a explicat la FANATIK SUPERLIGA că acesta a avut probleme în partidele internaționale.

Gigi Becali, entuziasmat de un jucător de la FCSB

Într-o intervenție telefonică la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, Gigi Becali l-a felicitat pe Edi Iordănescu pentru jocul prestat de naționala României în victoria cu Kosovo, însă s-a arătat dezamăgit că Adrian Șut, pe care îl consideră un jucător cheie la FCSB, nu a fost convocat.

ADVERTISEMENT

”Eu nu îi spun  lui Edi (n.r. – Edi Iordănescu) să joace cu Șut, pentru că nu e normal. Eu spun așa. Șut este cel mai bun închizător pe care l-am avut eu vreodată. Mai bun și decât Rădoi, și decât Bourceanu, și decât Pintilii.

Eu asta îi spun, dar nu-i spun cu cine să joace, aia e treaba lui. Nu e frumos. Eu îmi spun părerea. Eu am văzut că fără Șut nu combin bine la FCSB. El treaba lui cine joacă, nu e frumos să mă bag eu să-i zic ‘ia-l pe ăla, bagă-l pe ala’. Eu spun niște lucruri care sunt vădite.

ADVERTISEMENT

Acum că e fericit îi spun așa: ‘Băi, Edi, încearcă să te califici de pe locul 1 pentru că ai cu ce’. Acum îl felicit pentru că mingea a fost numai la noi și când a fost 11 contra 11 mingea a fost numai la noi. Că mai scăpau ei, dar mingea era la noi”, a declarat Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

Drăgușin, remarcatul lui Gigi Becali

Gigi Becali s-a arătat extrem de mulțumit de faptul că Edi Iordănescu i-a urmat sfaturile la schimbări, i-a scos dintre titulari pe Răzvan Marin și Marius Marin, iar în locul lui Deian Sorescu l-a folosit pe Ianis Hagi.

ADVERTISEMENT

Mai mult, la FANATIK SUPERLIGA, patronul vicecampioanei României s-a luat de Răzvan Marin și consideră că mijlocașul lui Empoli are câteva kilograme în plus și l-a sfătuit să slăbească imediat pentru a avea din nou randament.

“Tricolorii” sunt în grafic pentru calificarea la Campionatul European din 2024, fiind în continuare pe locul doi, cu un punct avans faţă de Israel, iar Gigi Becali l-a remarcat pe fundașul central Radu Drăgușin și crede că jucătorul lui Genoa va ajunge să fie transferat cu 70.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA este în direct și exclusiv pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Jucătorul de la FCSB care i-a luat ochii lui Becali

ADVERTISEMENT