Sport

Leo Messi, imagini inedite! Cum l-au îmbrăcat arabii la o ședință foto specială. Video

Aparație neașteptată a lui Leo Messi în timpul unei ședințe foto la care a participat pentru a-și onora un nou contract publicitar în Arabia Saudită.
12.03.2024 | 19:21
Aparație neașteptată a lui Leo Messi în timpul unei ședințe foto la care a participat pentru a-și onora un nou contract publicitar în Arabia Saudită. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Starul argentinian a fost protagonistul unui scandal uriaș în primăvara anului trecut, pe când juca la PSG. El a lipsit de la un antrenament pentru a merge în țara arabă și a face câteva reclame bănoase.

Ședință foto inedită pentru Leo Messi

După ce a lipsit din cauza unor probleme medicale la ultimul meci al echipei Inter Miami, Leo Messi a fost prezent la o ședință foto inedită în care a făcut reclamă pentru un brand din Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

Compania Sayyar a publicat pe rețelele de socializare un videoclip și mai multe imagini cu Messi care purta o kufiya, eșarfa tradițională arabă, și era îmbrăcat cu o abaya, tunică pe care o folosesc bărbații din Golf.

Firma arabă care vinde îmbrăcăminte, parfumuri și accesorii l-a anunțat pe starul argentinian drept noul ambasador al produselor sale. Acest angajament este separat de cel pe care fotbalistul îl are cu statul saudit pentru promovarea țării.

ADVERTISEMENT

În mai 2022, Messi a semnat o înțelegere pentru a deveni ambasador al turismului pentru Arabia Saudită. Deși datele contractuale nu au fost făcute publice, presa internațională a scris că jucătorul încasează peste 30 de milioane de dolari pe an în schimbul vizitelor sale.

Program încărcat pentru Messi

Campionul mondial a avut probleme la glezna stângă, după o intrare foarte dură a unui adversar în timpul partidei cu Nashville din turul optimilor de finală al CONCACAF Champions Cup.

ADVERTISEMENT

Deși inițial s-a crezut că accidentarea nu este gravă, Leo Messi nu a putut fi refăcut complet și a privit din tribună înfrângerea suferită de Inter Miami pe teren propriu, scor 2-3, cu Montreal, în MLS.

Argentinianul ar fi putut forța prezența la acest joc, însă antrenorul Gerardo ”Tata” Martino nu a vrut să riște nimic, mai ales că Inter Miami are programate două întâlniri în următoarele 5 zile.

ADVERTISEMENT

În plus, Messi este convocat și la naționala Argentinei, care are două meciuri amicale pe 22 și 26 martie. Asta ar putea însemna un potențial 4 partide în decurs de două săptămâni pentru jucătorul de 36 de ani.

ADVERTISEMENT
Tags: