Sport

Leo Messi are urmași pe măsură: fiul Mateo face furori pe teren! Video cu un hattrick de poveste

Leo Messi a atras toate privirile asupra sa după transferul la Inter Miami, însă fanii au putut vedea că magia a ajuns și la unul dintre fiii săi.
01.01.2024 | 15:22
Leo Messi are urmasi pe masura fiul Mateo face furori pe teren Video cu un hattrick de poveste
Leo Messi a atras toate privirile asupra sa după transferul la Inter Miami, însă fanii au putut vedea că magia a ajuns și la unul dintre fiii săi. Sursă foto: footwearnews.com
ADVERTISEMENT

Câștigătorul Balonului de Aur în 2023 a împărtășit momente speciale de la petrecerea de an nou pe rețelele sociale, postând o imagine cu soția sa, Antonela Roccuzzo, și cei trei copii, Thiago, Mateo și Ciro.

Fiul lui Leo Messi, viral pe rețelele de socializare

Chiar dacă Leo Messi este o adevărată atracție pentru fanii fotbalului din SUA, finalul de an i-a aparținut fiului său mijlociu, Mateo, care este legitimat la o grupă de copii a clubului Inter Miami.

ADVERTISEMENT

La doar 9 ani, puștiul a făcut furori la finalul anului 2023, într-un meci jucat la nivelul său de vârstă cu formația nord-americană. Mateo a reușit un hattrick și alte faze spectaculoase care i-au încântat pe fanii care au văzut clipul pe rețelele de socializare.

Jurnaliștii spanioli l-au numit ”Moștenitorul” pe Mateo. ”Mateo Messi a revoluționat rețelele sociale, după ce un videoclip cu hattrick-ul său de la Inter Miami a devenit viral”, au scris cei de la publicația catalană Sport.

ADVERTISEMENT

Reacțiile pe rețelele de socializare nu au întârziat să apară și nu puțini au vorbit despre faptul că micuțul va fi un urmaș pe măsură al tatălui său. Alții i-au prezis o carieră strălucitoare și multe trofee.

”Doamne, copilul e chiar bun”, ”I-a trimis la somn” sau ”Balonul de Aur”, sunt doar câteva din comentariile făcute de admiratori după ce videoclipul cu Mateo Messi a devenit viral în spațiul online.

ADVERTISEMENT

Messi, atracție uriașă pentru MLS

Leo Messi s-a transferat în vară la Inter Miami. Argentinianul a semnat cu formația din Major League Soccer (MLS) după despărțirea de PSG. Venirea campionului mondial în MLS a dat peste cap toate cifrele, iar conducerea ligii nord-americane plănuiește noi schimbări.

Conducerea MLS vrea să schimbe felul în care liga nord-americană este văzută din afară. Astfel, oficialii au de gând să transforme întrecerea de peste Ocean într-una extrem de competitivă. În acest sens, conducerea ligii vrea să atragă către MLS fotbaliști talentați din America de Sud care se află la început de drum.

ADVERTISEMENT

Inter Miami va debuta în noul sezon al Major League Soccer pe 21 februarie contra celor de la Real Salt Lake. Înaintea debutului în noua stagiune, nord-americanii vor disputa două meciuri amicale de lux împotriva lui Al-Hilal şi Al-Nassr.

Totuși, conducerea clubului nord-american a aflat că Lionel Messi va fi nevoit să lipsească de la cel puțin 7 meciuri din noul sezon. Campion mondial cu Argentina, acesta va merge la echipa națională pentru partidele care au loc pe parcursul anului 2024.

ADVERTISEMENT
Tags: