Sport

Leo Messi amenință Real Madrid, deși PSG nu a câștigat niciodată Liga Campionilor: ”Este obiectivul nostru”

Marele șoc al optimilor de finală din Liga Campionilor este PSG - Real Madrid, iar Leo Messi le-a pus gând rău foștilor săi rivali din vremea când juca la Barcelona.
14.12.2021 | 18:36
Leo Messi ameninta Real Madrid desi PSG nu a castigat niciodata Liga Campionilor Este obiectivul nostru
ADVERTISEMENT

Forul european a comis o eroare uriașă la tragerea la sorți și a fost nevoită să repete întreaga procedură după scandalul făcut de presa internațională și de fani.

La a doua încercare, ghinionista de serviciu a fost gruparea condusă de Florentino Perez. În loc să întâlnească Benfica Lisabona, așa cum se stabilise în primă fază, spaniolii vor trebui să se confrunte cu colosul Franței.

ADVERTISEMENT

Leo Messi, mesaj clar înainte de PSG – Real Madrid

PSG așteaptă cu sufletul la gură marele duel cu Real Madrid, iar Leo Messi le-a transmis deja elevilor lui Carlo Ancelotti că vrea să câștige trofeul cu formația din capitala Franței.

”Obiectivul lui PSG este Liga Campionilor. Este obiectivul tuturor. Este o competiție specială pentru toate marile echipe”, a spus argentinianul în timpul unei vizite la Dubai, la Expo 2020.

ADVERTISEMENT

Afirmația septuplului câștigător al Balonului de Aur pare puțin ieșită din comun dacă ne gândim că PSG nu are în palmares decât o singură finală de Liga Campionilor, iar el nu a mai câștigat din 2015, în timp ce ”galacticii” au mai cucerit de trei ori trofeul de atunci.

Cum s-a acomodat argentinianul la Paris

În declarația oferită în timpul scurtei sale vizite în Emiratele Arabe Unite, Lionel Messi a vorbit și despre cât de afectat a fost de schimbarea făcută în vară, când s-a transferat la PSG de la Barcelona, și cum s-a acomodat la Paris.

ADVERTISEMENT

”A fost o schimbare foarte mare pentru că trăiam de mult în același loc. Nu a fost ușor, dar suntem foarte bine într-un oraș spectaculos și într-una dintre cele mai bune echipe din lume. Suntem foarte fericiți”, a precizat el, conform Marca.

Deși este departe de forma arătată la FC Barcelona, Lionel Messi a devenit în ultimele două luni unul dintre jucătorii fundamentali ai lui Paris Saint-Germain în plan ofensiv, alături de Kylian Mbappe.

ADVERTISEMENT

Când se joacă ”dubla” PSG – Real Madrid

Duelul dintre PSG și Real Madrid este unul cu totul și cu totul special. Kylian Mbappe ar urma să fie adversarul ”galacticilor” înainte de transferul preconizat pentru vara viitoare, Sergio Ramos va fi pentru prima dată adversarul fostei sale echipe, iar Leo Messi și Neymar se reîntâlnesc cu fosta mare rivală a formației unde au scris istorie, Barcelona.

De partea cealaltă, tehnicianul madrilenilor, Carlo Ancelotti, se va afla față în față cu formația pe care a pregătit-o între 2011 și 2013 și alături de care a câștigat titlul în Ligue 1.

În data de 15 februarie 2022, parizienii vor primi pe Parc des Princes vizita ”galacticilor” într-un supermeci care pune față în față două dintre cele mai bune echipe ale momentului. Returul de pe Santiago Bernabeu este programat la 9 martie.

ADVERTISEMENT