Sport

Prinde contur transferul lui Lionel Messi în Arabia Saudită. Contractul fabulos pe care i l-a pregătit Al Hilal

Lionel Messi a intrat în ultimele 6 luni de contract cu PSG, iar zvonurile despre un transfer al său în Arabia Saudită sunt din ce în ce mai mai intense.
12.01.2023 | 15:10
Prinde contur transferul lui Lionel Messi in Arabia Saudita Contractul fabulos pe care i la pregatit Al Hilal
Lionel Messi a intrat în ultimele 6 luni de contract cu PSG, iar zvonurile despre un transfer al său în Arabia Saudită sunt din ce în ce mai mai intense. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Renumitul pilot de raliuri, Nasser Al-Attiyah, care este văr cu Nasser Al-Khelaifi, președintele parizienilor, este convins că argentinianul va părăsi Franța la finalul sezonului.

Lionel Messi, tot mai aproape de un transfer în Arabia Saudită

În ciuda faptul că s-a vehiculat faptul că și-ar fi dat acordul verbal pentru a-și prelungi contractul cu PSG, se pare că Leo Messi este mai degrabă tentat de un transfer în Arabia Saudită din vară.

ADVERTISEMENT

Presa internațional vuiește despre faptul că Al Hilal, cel mai titrat club din Arabia Saudită, face jocurile pentru a-și asigura semnătura argentinianului, iar tatăl jucătorului s-ar afla în acest moment la Riyadh.

Jurnalistul spaniol Felix Diaz, care lucrează la Marca, a dezvăluit faptul că Jorge Messi, tatăl și impresarul campionului mondial, ar fi ajuns în Arabia Saudită pentru a avea o rundă de negocieri cu oficialii lui Al Hilal.

ADVERTISEMENT

Suma fabuloasă pe care o poate câștiga Messi la Al Hilal

Conducătorii clubului saudit vor să contracareze transferul lui Cristiano Ronaldo la rivala Al Nassr, care a acaparat lumea arabă, și au pus pe masă o sumă importantă pentru a-și asigura serviciile lui Lionel Messi.

Jurnalistului Khalid Al-Dhiyab, de la postul saudit Al-Ryadiah, a dezvăluit faptul că oficialii lui Al Hilal au făcut deja o ofertă cu un contract în valoare de 900.000.000 de euro pe trei ani, iar Messi pare a fi atras să meargă în zona Golfului.

ADVERTISEMENT

Mai mult, la începutul acestui an, după oficializarea venirii lui Ronaldo la Al Nassr, oficialii celor de la Al Hilal au decis să pună în vânzare în magazinul oficial tricouri ale echipei cu numărul 10 și cu numele noului campion mondial cu naționala Argentinei.

”Război” Messi – Mbappe la PSG

Leo Messi are puternice legături cu fotbalul saudit, fiind prieten bun cu prinţul moştenitor, Mohammed bin Salman. Starul argentinian a semnat şi un contract de promovare a turismului în Arabia Saudită, având pe pagina de Instagram (una dintre cele mai urmărite din lume) imagini dintr-o vacanţă în ţara din Golf, pe care o promovează ca destinaţie turistică.

ADVERTISEMENT

Toate aceste discuții au loc și pe fondul tensiunilor de la PSG. Deși a fost primit regește la campioana Franței după câștigarea titlului mondial, Messi nu este văzut cu ochi buni de Kylian Mbappe, care a preferat să plece în vacanță decât să fie prezent la revenirea argentinianului.


  • Cota NETBET pentru PSG: 2,45 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la meciul Rennes – PSG! 

ADVERTISEMENT