Fotbal intern

Liderul galeriei FCSB, amenințări pentru jucătorii lui CFR Cluj: ”Văd că Deac face ce vrea el” / ”Hoban trebuie exclus”

22.04.2021 | 09:59
Liderul galeriei FCSB amenintari pentru jucatorii lui CFR Cluj Vad ca Deac face ce vrea el  Hoban trebuie exclus
ADVERTISEMENT

Liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustață, a lansat o serie de amenințări pentru jucătorii de la CFR Cluj, principala rivală a ”roș-albaștrilor” în lupta la titlu.

Suporterul este deranjat de faptul că în spațiul public au apărut informații conform cărora Ovidiu Hoban s-a lăudat în vestiar că l-a accidentat cu intenție pe Olimpiu Moruțan, la meciul din Supercupa României.

ADVERTISEMENT

De altfel, și Gigi Becali a luat atitudine într-o declarație în exclusivitate pentru FANATIK și consideră că jucătorii de la CFR Cluj nu ar mai face astfel gesturi dacă ar fi eliminați de arbitri.

Jucătorii de la CFR Cluj, amenințați de liderul galeriei FCSB

Gheorghe Mustață este indignat de faptul că Ovidiu Hoban l-a accidentat cu intenție pe Olimpiu Moruțan, cere excluderea pe viață din fotbal a jucătorului de la CFR Cluj și îi amenință pe ardeleni că vor avea parte de același tratament.

ADVERTISEMENT

”Am să le transmit și eu mesaje jucătorilor noștri să joace la fel de dur cum o fac cei de la CFR. Să intre și ei la Deac așa cum a intrat Hoban la Moruțan. Că văd că Deac face orice vrea pe teren, indiferent de faulturile făcute, parcă e prieten cu arbitrii”, i-a amenințat liderul galeriei FCSB pe jucătorii de la CFR Cluj.

”În opinia mea, Hoban trebuie exclus din viața sportivă, exclus definitiv din fotbal. Gestul lui este mizerabil. Dacă e adevărată știrea apărută în ziar, Hoban nu ar mai trebui lăsat să intre pe un teren de fotbal. Să vrei să-i faci asta unui copil de 22 de ani cu tot viitorul în față la națională și la club…”, a mai spus Mustață la Radio Sport 1.

ADVERTISEMENT

FCSB are infirmeria plină

FCSB are o listă impresionantă de jucători cu probleme medicale, pe lângă Moruțan antrenorul Toni Petrea nu-i are la dispoziție pe Florinel Coman și Darius Olaru, iar Andrei Vlad, Alexandru Buziuc, Adrian Niţă şi Andrei Miron abia au revenit după accidentări.

În plus, FCSB are emoţii și cu Florin Tănase. FANATIK a anunţat în exclusivitate că golgheterul echipei a ieşit din antrenamentul de marţi, după ce a acuzat dureri la picior. Mijlocaşul liderului era deja măcinat de nişte probleme la spate.

ADVERTISEMENT

Dar ”roș-albaltrii” nu sunt singura formație din play-off cu probleme mari de lot. Rivalele la titlu au și ele jucători accidentațe. Pe lista celor de la CFR Cluj sunt Mike Cestor, Billel Omrani, Paulo Vinicius, Michael Perreira, Mihai Bordeianu și Gierdrius Arlauskis, iar la Universitatea Craiova sunt Paul Papp, Ştefan Baiaram și Elvir Koljic.


  • (P) Cota BETANO pentru Academica Clinceni – FCSB: 2,07 este cota pentru „total goluri: 3-6”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT