Sport

Marele câștig al FCSB în acest început de an: ”Valora un milion, acum face 2,5 milioane de euro!”

FCSB a scos 6 puncte din ultimele două meciuri din SuperLiga, iar eroul ”roș-albaștrilor” este Malcom Edjouma, autor a trei goluri.
15.02.2023 | 10:54
Marele castig al FCSB in acest inceput de an Valora un milion acum face 25 milioane de euro
FCSB a scos 6 puncte din ultimele două meciuri din SuperLiga, iar eroul ”roș-albaștrilor” este Malcom Edjouma, autor a trei goluri. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Mijlocașul francez a înscris unicul gol al partidei cu CFR Cluj, iar apoi a reușit o ”dublă” în întâlnirea cu FC Voluntari.

Malcom Edjouma, revelația începutului de an la FCSB

Prestațiile excelente avute de Malcom Edjouma în ultima perioadă l-au impresionat pe fostul internațional Basarab Panduru, care consideră că această creștere de formă a jucătorului de 26 de ani a venit pe fondul schimbării poziției din teren.

ADVERTISEMENT

”Pare un jucător tot mai util, dar util care se vede. Şi Olaru e un jucător care face lucruri, care aleargă, că pregăteşte spaţii pentru colegi, dar nu se vede în reuşite. Nici măcar în pase de gol. Edjouma, uşor, uşor, uite că arată bine şi cred că preţul în creşte de la meci la meci.

Valora un milion, acum valorează 2,5 milioane de euro, dacă nu trei. El pleca, pleca cu mingea, cu faţa spre poarta adversă, nu era ‘cinciarul’ ăla care stă stea între fundaşii centrali, să facă triunghiul, să fie primul om în apărarea fundaşilor centrali.

ADVERTISEMENT

El pleca cu faza, se trezea în careu, venea centrarea, dădea cu capul, nu ţinea poziţia lui. Probabil că atunci şi-au dat seama că nu e mijlocaş defensiv, ‘hai să-l bagăm altceva, să profităm’”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Discuții aprinse după faultul violent al lui Edjouma asupra lui Armaș

După ce a fost omul meciului cu CFR Cluj și FC Voluntari, Malcom Edjouma a dezvăluit că a avut nevoie de o perioadă de acomodare la FCSB și nu consideră că odată cu aceste reușite cota sa a crescut.

ADVERTISEMENT

În ciuda prestațiilor sale tot mai bune, mijlocașul francez a ieșit în evidență și cu altceva la partida cu ilfovenii. El a avut o intrare extrem de urâtă la Igor Armaș, acesta alegându-se cu răni la față și pe piept. Deși faultul a fost unul criminal, Edjouma a scăpat doar cu galben.

Managerul general al vicecampioanei României, Mihai Stoica, este de părere că se discută mult prea mult de faptul că mijlocașul francez nu a fost eliminat, amintind de alte faulturi dure care nu au fost sancționate.

ADVERTISEMENT

Declarațiile oficialului de la FCSB nu aveau cum să rămână neobservate și au fost taxate imediat în studioul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Iar unul dintre critici a fost Robert Niță, un mai vechi ”partener de discuție” al lui Mihai Stoica.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,30 este cota pentru „X solist sau nu marchează ambele echipe” la meciul FCSB – Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT