Sport

Marius Șumudică, în premieră pe noul Giulești. Cu cine a văzut Rapid – Dinamo

Marius Șumudică a mers pentru prima dată pe Giulești după renovarea stadionului. Tehnicianul a urmărit din tribună derby-ul Rapid - Dinamo.
01.09.2023 | 22:44
Marius Sumudica in premiera pe noul Giulesti Cu cine a vazut Rapid  Dinamo
Marius Șumudică a mers pentru prima dată pe Giulești după renovarea stadionului. Tehnicianul a urmărit din tribună derby-ul Rapid - Dinamo. Sursă foto: Facebook Gigi Raducan
ADVERTISEMENT

După ce a avut mai multe contre cu oficialii rapidiști, ”Șumi” a promis că nu se mai gândește să ajungă pe banca tehnică a echipei favorite în acest sezon și din acest motiv va începe să meargă la meciuri pe stadion ca suporter.

Marius Șumudică, prezent în Giulești la Rapid – Dinamo

Iar Marius Șumudică s-a ținut de promisiune și a ajuns pe noua arenă din Giulești la partida Rapid – Dinamo, derby-ul etapei a 8-a din SuperLiga. Tehnicianul a luat loc la tribuna oficială a stadionului.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul a fost în centrul atenției în Giulești, iar fostul lider de galerie al Rapidului, Gigi Răducan, alias ”Corsicanu”, a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de acesta. În poză mai sunt prezenți Alex Erbașu şi portarul Cătălin Samoilă.

Deși un idol printre fanii Rapidului, liderul galeriei din Giulești, Liviu Ungureanu, a anunțat la FANATIK SUPERLIGA, după eșecul din partida cu Petrolul, că suporterii nu-l vor pe Marius Șumudică în locul lui Cristiano Bergodi, motivând faptul că nu vor ca acesta să se compromită.

ADVERTISEMENT

Până la momentul când va reveni în iarbă, Marius Șumudică a mers ca analist TV la Digi Sport. Doar că antrenorul a decis să pună capăt acestei cariere după doar câteva luni, considerând că mai mult își face dușmani din acea poziție.

Șumudică, scandal și cu FC U Craiova

Tehnicianul a fost foarte aproape de a ajunge la FC U Craiova, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, însă nu s-a ajuns la un numitor comun și totul s-a încheiat cu un scandal uriaș în care cele două părți și-au aruncat acuze urâte.

ADVERTISEMENT

După ce negocierile cu FC U Craiova au picat, antrenorul în vârstă de 52 de ani a explicat motivul pentru care a refuzat să semneze contractul. Conform declarațiilor oferite în exclusivitate pentru FANATIK, Șumudică a lăsat să se înțeleagă că oferta oltenilor a fost una modestă, pe care nu ar fi acceptat-o decât la începutul carierei de antrenor.

Pe contul oficial de Facebook, Adrian Mititelu jr., fiul patronului de la FC U Craiova, a publicat toate cifrele contractului oferit lui Marius Șumudică și staff-ului său. Mititelu Jr. îl contrazice astfel pe antrenor, care s-a declarat ofensat de ceea i-au pus oltenii pe masă.

ADVERTISEMENT

Într-o intervenție la FANATIK SUPERLIGA, Adrian Mititelu jr. a mărturisit că în cazul în care Șumudică nu va reuși nici în următorul contract pe care îl va prinde în străinătate, atunci va reveni în campionatul intern pe bani mult mai puțini.

ADVERTISEMENT