Fotbal intern

Mesajul Loredanei Groza înaintea derby-ului dintre Universitatea Craiova și FCSB: „E prima mea iubire!”. Video

18.12.2020 | 21:16
Mesajul Loredanei Groza inaintea derbyului dintre Universitatea Craiova si FCSB E prima mea iubire Video
ADVERTISEMENT

Loredena Groza a transmis un mesaj de încurajare pentru fanii Universității Craiova înainte de derby-ul cu FCSB, fiind un fan declarat al Craiovei, la care se referă de fiecare dată ca la „prima iubire” din viața ei.

Video-ul motivațional al uneia dintre cele mai mari vedete din România a fost postat pe canalul oficial de youtube al clubului, fiind promovat pe platformele de socializare și preluat de asemenea de către suporterii oltenilor.

ADVERTISEMENT

Loredana însă le cere și ea susținerea tuturor fanilor Universității Craiova, pe care a încercat să îi mobilizeze și pentru finala X Factor din această seară. Lory are mari emoții pentru finalistul ei, Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, care i-a uimit pe jurați datorită calităților sale vocale.

Mesajul de încurajare al Loredanei Groza pentru jucătorii Universității Craiova înaintea derby-ului cu FCSB

Loredana Groza nu și-a uitat echipa favorită înaintea derby-ului pentru primul loc din Casa Pariurilor Liga 1 și a declarat că poartă cu mândrie echipamentul de joc oferit din partea clubului.

ADVERTISEMENT

„Dragii mei, port cu mare mândrie acest tricou inscripționat cu numele meu și cu numărul 10! Da, e prima mea iubire și Universitatea Craiova este campioana unei mari iubiri. Sunt alături de voi dintotdeauna! Baftă la meciul cu Steaua! Vă țin pumnii!”, a fost mesajul celebrei cântărețe.

Noul „decar” al Universității Craiova s-a îmbrăcat în tricoul vice-campioanei României și s-a filmat acasă în fața bradului de Crăciun. Universitatea Craiova are peste 13.000 de abonați pe canalul de youtube, iar clipul cu Loredana a fost postat în urmă cu aproximativ trei ore.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza cere sprijinul fanilor Universității Craiova în finala X Factor din această seară

Loredana Groza însă așteaptă la rândul ei susținerea fanilor Universității Craiova, pe care i-a mobilizat să îl voteze pe finalistul ei din show-ul TV X Factor, transmis de Antena 1 în această seară, de la ora 20:00.

Loredana Groza este „antrenoarea” lui Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, în vârstă de 24 de ani, iar tânărul este și conștiincios, reușind să obțină o medie peste 9 la examenul de bacalaureat.

ADVERTISEMENT

„Și vreau la rândul vostru să votați și să îmi țineți pumnii în seara marii finale X Factor, care începe la 20:00.  Aștept votul vostru, aștept galeria Universității Craiova să fie alături de finalistul meu. Doar atât trebuie să faceți, un vot: Adrian, la 1313, team Lory! Vă iubesc și… mergem împreună spre victorie!”, a declarat Loredana


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – Universitatea Craiova: 3,70 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT