Sport

Mesajul lui Gigi Becali după acuzațiile grave lansate de Dan Șucu: ”Chiar nu-mi pasă”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a transmis un mesaj după atacurile lansate de Dan Șucu în urmă cu câteva zile.
21.03.2024 | 22:30
Mesajul lui Gigi Becali dupa acuzatiile grave lansate de Dan Sucu Chiar numi pasa
Gigi Becali, răspuns pentru Dan Șucu. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

În urmă cu două zile, Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, a lansat un val de acuzații pentru Gigi Becali, având în vedere absența lui Marius Ștefănescu la partida câștigată de FCSB contra lui Sepsi, scor 2-1.

De ce l-a atacat Dan Șucu pe Gigi Becali

Marius Ștefănescu nu a fost în lotul lui Sepsi Sf. Gheorghe după ce a luat un cartonaș galeben în finalul meciului anterior, cu Petrolul Ploiești, în minutul 90+4.

ADVERTISEMENT

Înaintea înfruntării în care FCSB s-a impus în fața covăsnenilor, scor 2-1, Victor Angelescu, acționarul minoritar de la Rapid, a acuzat Sepsi că s-a înțeles deja cu formația roș-albastră pentru transferul lui Marius Ștefănescu.

Ulterior, după ce elevii lui Elias Charalambous s-au impus în duelul de pe Arena Națională, Dan Șucu a avut acelaș discurs legat de povestea posibilului transfer al lui Ștefănescu și l-a atacat pe Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, mesaj după acuzațiile lui Dan Șucu

Imediat după partida în care FCSB a reușit să obțină trei puncte în fața lui Sepsi și să se distanțeze în fruntea clasamentului SuperLigii, Gigi Becali a declarat că nu este interesat de un transfer al lui Marius Ștefănescu în această vară.

La două zile de la atacurile lansate de acționarul majoritar al Rapidului, latifundiarul din Pipera a transmis un mesaj, spunând că a început Postul Paștelui și nu este interesat să îi răspundă acestuia.

ADVERTISEMENT

”Nu vorbesc deloc, mai ales săptămâna asta, tată. Nu vorbesc, sunt în plin post, nu îmi arde de nimeni și nu mă interesează. Sunt la loc sfânt, nu fac păcate, să zică oricine ce vrea despre mine, chiar nu bag în seamă.

Nu am citit, nu sunt la curent cu nimic, chiar nu-mi pasă, vă rog să mă lăsați cu Dumnezeu”, a spus Gigi Becali, potrivit sportpesurse.ro.

ADVERTISEMENT

Răspunsul lui Marius Ștefănescu pentru Dan Șucu

Marius Ştefănescu a vrut să clarifice lucrurile şi a acordat un interviu pentru site-ul oficial al lui Sepsi. Mijlocaşul a susținut că în momentul în care a luat cartonaşul galben care l-a suspendat pentru partida de la București nici măcar nu ştia pe ce loc va termina Sepsi sezonul regulat şi că va avea meci cu FCSB în prima etapă.

Totodată, jucătorul covăsnean a declarat că i-a fost pătată imaginea de către oficialii Rapidului și că acest lucru poate conta într-un eventual transfer din viitor.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,36 este cota pentru „X2” la meciul Farul – FCSB