Fotbal intern

Mihai Neșu nu a fost uitat de Sărbători! Moment special pregătit de orădeni

08.12.2018 | 15:33
Mihai Nesu nu a fost uitat de Sarbatori Moment special pregatit de oradeni
ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist Mihai Neșu nu a fost uitat de concetățenii săi cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă și a primit un premiu important în cadrul unui eveniment organizat la Oradea. După gravul accident suferit în timpul unui antrenament, el a deschis o fundație care îi poartă numele și care ajută copii cu probleme medicale.

Ultima acțiune organizată de Fundația Mihai Neșu a avut loc la Oradea în luna iunie și s-au strâns 200.000 de euro. Evenimentul caritabil a adunat foştii mari jucători ai echipei naţionale a României, printe care și o parte din ”Generația de Aur”, dar şi actuali jucători care evoluează la formaţii importante.

ADVERTISEMENT

Mihai Neșu a fost premiat de Sărbători

Vineri seară, în preajma Sărbătorilor de Iarnă, Mihai Neșu a fost premiat în cadrul unei gale importante la Oradea. Fostul fotbalist a primit premiul ce mare ”Liderul care schimbă lumea”, juriul preferându-l în dauna primarului din Oradea, Ilie Bolojan.

Mihai Neșu s-a pozat cu premiul primit la gala de la Oradea
Mihai Neșu s-a pozat cu premiul primit la gala de la Oradea

”Mihai Neșu a primit acest premiu atât pentru activitatea filantropică desfășurată prin intermediul Fundației care îi poartă numele, dar și pentru impactul pozitiv al exemplului propriu de muncă, sacrificiu și dragoste care schimbă, în timp, mentalitatea românilor în bine”, a scris fostul său coleg George Ogăraru pe contul de Facebook.

ADVERTISEMENT

Mertens și-ar fi dorit să moară

La puțin timp după evenimentul organizat în vară la Oradea, Mihai Neșu a mers la Muntele Athos împreună cu George Ogăraru și fostul atacant de la FCSB, Pantelis Kapetanos. De altfel, fostul fundaș stânga a povestit că George Ogăraru și Florin Lovin sunt cei doi foşti fotbalişti de la gruparea “roş-albastră” care i-au rămas alături în cele mai dificile momente.

Rememorând momentele gravei accidentări suferite în timpul unui antrenament la FC Utrecht, Mihai Neșu a povestit că nu îi poartă dușmănie lui Alje Schut, fotbalistul care a căzut peste el. Impresionat de lupta pe care o duce fostul fotbalist, actualul star de la Napoli, Dries Mertens, care juca în acea perioadă la Utrecht, a dezvăluit că el nu ar fi rezistat în aceste condiții și și-ar fi dorit să moară.

ADVERTISEMENT