Sport

Mihai Rotaru, prima decizie legată de Petev, după ce bulgarul a obținut doar o victorie în ultimele 9 meciuri la Universitatea Craiova! ”Nu cunoaște particularitățile”

Universitatea Craiova trece printr-o perioadă nefastă, iar Mihai Rotaru a decis ce se întâmplă cu antrenorul Ivaylo Petev.
16.02.2024 | 12:22
Mihai Rotaru prima decizie legata de Petev dupa ce bulgarul a obtinut doar o victorie in ultimele 9 meciuri la Universitatea Craiova Nu cunoaste particularitatile
Universitatea Craiova trece printr-o perioadă nefastă, iar Mihai Rotaru a decis ce se întâmplă cu antrenorul Ivaylo Petev. Sursă foto: Facebook Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT

Bulgarul se află într-o situație ingrată după ce a obținut o singură victorie în ultimele 9 meciuri și a fost criticat vehement. După remiza cu Universitatea Cluj, Sorin Cârțu a pus tunurile pe tehnicianul oltenilor la FANATIK SUPERLIGA.

Credit pentru Petev la Universitatea Craiova de la Mihai Rotaru

În ciuda rezultatelor care se lasă așteptate, patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, și-a reafirmat încrederea că Ivaylo Petev va putea să redreseze situația, dar are nevoie de timp pentru a cunoaște mai bine fotbalul din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

”Sigur că nu este un cunoscător perfect al fotbalului românesc. Cunoaște fotbalul românesc, dar nu cunoaște particularitățile. Are nevoie de timp. Se apropie de o cunoaștere bună a fotbalului românesc și a echipei.

Suntem optimiști și credem că fiecare jucător își va crește nivelul. Credem în toți jucătorii pe care i-am luat. Am aceleași speranțe ca acum două luni. Cupa României și podiumul în campionat. Eu cred că Rapid se bate la locul doi. Noi ne uităm la locul doi cu ochii mari”, a declarat Rotaru, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Pentru Universitatea Craiova urmează jocul din deplasare cu FC Botoșani, în etapa a 26-a din SuperLiga. Partida este programată duminică, 18 februarie, de la ora 17:15. Înaintea acestui joc, oltenii sunt pe locul 4, cu 38 de puncte acumulate, la 16 lungimi în spatele liderului FCSB.

Sreciu, apt pentru jocul de la Botoșani

După rezultatul de egalitate cu U Cluj de pe stadionul ”Ion Oblemenco”, Ivaylo Petev se gândește doar la cele 3 puncte cu FC Botoșani. Antrenorul bulgar știe ce îl așteaptă în Moldova, însă a anunțat că elevii săi sunt gata de luptă.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul oltenilor are tot lotul la dispoziție pentru duelul de la Botoșani și a anunțat că Vladimir Screciu este pregătit de joc după ce acesta a fost accidentat în startul anului 2024.

Ivaylo Petev și-a primit atacantul de care avea nevoie în ultima zi de mercato. Jalen Blesa s-a transferat la Universitatea Craiova de la FC Prishtina pentru 300.000 de euro, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Atacantul spaniol a oferit un interviu în a doua zi după ce a ajuns în Cetatea Băniei și s-a alăturat lotului pregătit de Petev. Acesta își dorește să câștige titlul cu ”alb-albaștrii” și a mărturisit că a fost o alegere ușoară să accepte transferul la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT
Tags:
1,52 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „x solist sau ambele marchează” la meciul FC Botoșani - Universitatea Craiova