Sport

Mihai Stoica, mesaj războinic înaintea unui nou sezon cu FCSB: ”Această echipă este singura care n-a lipsit nicio secundă din prima ligă”

Managerul general Mihai Stoica se pregătește de noul sezon al Superligii și a ținut să transmită un mesaj prin care să arate că FCSB este adevărata continuatoare a Stelei.
01.07.2022 | 17:33
Mihai Stoica mesaj razboinic inaintea unui nou sezon cu FCSB Aceasta echipa este singura care na lipsit nicio secunda din prima liga
Managerul general Mihai Stoica se pregătește de noul sezon al Superligii și a ținut să transmită un mesaj prin care să arate că FCSB este adevărata continuatoare a Stelei. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” vor debuta în viitorul sezon al Superligii pe teren propriu cu U Cluj, dar programul este unul aglomerat pentru că se intercalează și partidele din Conference League.

Mesajul lui Mihai Stoica înainte de startul unui nou sezon la FCSB

Deși mai sunt două săptămâni până la startul noului sezon, Mihai Stoica a ținut să transmită un mesaj puternic pentru rivale, amintind că FCSB este singura formație care a jucat de la înființare și până în prezent numai pe prima scenă a fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

”În 1 iulie 2002 începeam cu mari emoții capitolul 2. Primul însemnase peste 10 ani de Liga 1 la Galați. Adică acolo unde vom merge peste o săptămână. 2 ani la ‘și alții’, după care…

Zenga-grupe-Valencia-titlul 1-Protasov-Oli-semifinala-titlul 2-grupe UCL după 10 ani-plecare-întoarcere-Reghe-Ajax-alte titluri-iar grupe UCL-multe primăveri europene-plecare-reîntoarcere-(prea) multe locuri 2, etc.

ADVERTISEMENT

Acum, vorba lui Dumas, după 20 ani, știu că suntem una dintre puținele echipe cu 20 participări consecutive în competițiile europene și mai știu că FCSB e Steaua, pentru că această echipă este singura care n-a lipsit nicio secundă din Liga 1 de la înființare și pentru că Peluza Nord Steaua Oficial este din nou lângă noi”, a scris MM Stoica, pe Facebook.

Mihai Stoica mesaj FCSB

MM Stoica îl vrea pe Octavian Popescu mijlocaș ofensiv

După primul amical al verii, managerul general al vicecampioanei României a spus că abuzurile împotriva FCSB-ului continuă, motiv pentru care fanii sunt alături de echipă într-un număr din ce în ce mai mare.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica nu crede că formația poloneză Legia Varșovia are bugetul necesar pentru a-l transfera pe mijlocașul Andrei Cordea și a explicat felul în care patronul Gigi Becali gândește profiturile.

Oficialul ”roș-albaștrilor” este de părere că Valentin Gheorghe nu ar fi putut ajunge titular și din această cauză a fost cedat în Turcia. MM a precizat că FCSB încearcă să aducă în locul lui un jucător român din străinătate, toate semnalele fiind că ales este Dorin Rotariu.

ADVERTISEMENT

Managerul general al ”roș-albaștrilor”, Mihai Stoica, își dorește ca antrenorul Toni Petrea să schimbe sistemul și să joace în 4-2-3-1 pentru ca Octavian Popescu să poată fi folosit în poziția de mijlocaș ofensiv, ca un adevărat număr 10.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Cluj: 1,42 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: