Sport

Miracol la început de an! Dragoș Iancu a revenit pe teren după accidentarea horror. Foto

Dragoș Iancu a revenit pe terenul de fotbal după accidentarea horror suferită în prima parte a sezonului. Jucătorul lui Hermannstadt se află în Antalya cu restul lotului.
05.01.2024 | 17:30
Miracol la inceput de an Dragos Iancu a revenit pe teren dupa accidentarea horror Foto
Dragoș Iancu a revenit pe teren la Hermannstadt după accidentarea teribilă suferită la începutul sezonului. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Dragoș Iancu a revenit în lotul lui Hermannstadt după accidentarea „horror” suferită la începutul sezonului. Tânărul fotbalist al Sibiului a suferit o fractură de peroneu, maleolă și ligamentele gleznei după o intrare dură a lui Valentin Țicu în Petrolul – Hermannstadt, scor 0-0, în etapa a 10-a din SuperLiga. În urma intervenției imprudente, fundașul Petrolului s-a ales cu o suspendare de 16 etape. După recurs, fotbalistul a primit o nouă suspendare de 8 etape.

Miracol la început de an! Dragoș Iancu a revenit pe teren după accidentarea horror

Hermannstadt a plecat joi dimineață în Antalya pentru cantonamentul de iarnă. Din lotul de 26 de jucători al lui Marius Măldărășanu face parte și Dragoș Iancu. Fotbalistul de 21 de ani a suferit două intervenții chirurgicale în toamna anului trecut.

ADVERTISEMENT

Totuși, calvarul s-a încheiat pentru Dragoș Iancu. Mijlocașul a revenit la Sibiu după perioada de recuperare de la FCSB și s-a alăturat lotului care a făcut deplasarea în Antalya. Fotbalistul care nu a mai evoluat de pe 24 septembrie 2023 a reînceput antrenamentele cu mingea.

În a doua zi de pregătire din Antalya, Marius Măldărășanu i-a împărțit pe jucători în două tabere adverse și a pregătit un joc amical. Hermannstadt va sta în cantonamentul din Turcia până pe 13 ianuarie și va susține două meciuri de pregătire cu Winterthur și Sumgayit.

ADVERTISEMENT
Dragoș Iancu a revenit pe terenul de fotbal după accidentarea horror suferită în prima parte a sezonului. Foto: Facebook - @Hermannstadt.
Dragoș Iancu a revenit pe terenul de fotbal după accidentarea horror suferită în prima parte a sezonului. Foto: Facebook – @Hermannstadt.

Dragoș Iancu, mesaj pentru suporteri la revenirea după accidentare

Dragoș Iancu s-a întors la Sibiu încă dinaintea ultimului meci disputat de Hermannstadt în 2023 cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-1. Mijlocașul de 21 de ani a revenit în programul de pregătire al echipei lui Marius Măldărășanu, însă fără să bifeze vreun minut.

Fotbalistul revenit după o accidentare teribilă se antrenează ușor și supravegheat de staff-ul celor de la Hermannstadt. Dragoș Iancu a urmărit din tribună remiza de pe teren propriu cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

„Le mulțumesc suporterilor că au fost alături de mine, pentru mesaje și că m-au susținut. Promit că o să-i fac bucuroși. Mi-am revenit, aștept să încep lucrul cu echipa”, au fost cuvintele lui Dragoș Iancu.

Noutăți în lotul lui Hermannstadt la plecarea în Antalya

Noutățile din lotul lui Hermannstadt care a făcut deplasarea în Antalya sunt Kablan Davy N’Goma, care a semnat din postura de jucător liber de contract după despărțirea de FC Botoșani, dar și alți 4 fotbaliști.

ADVERTISEMENT

Emmanuel Baba Ayine, mijlocașul ghanez de 19 ani, a venit sub formă de împrumut de la ACS Gaz Metan Mediaș. De asemenea, Ionuț Popa este împrumutat de sibieni de la CSA Steaua. Nu în ultimul rând, mijlocașul Ianis Mihart de la CSM Focșani a făcut deplasarea în Antalya.

Raul Opruț a revenit în lotul Sibiului după o primă parte de sezon extrem de modestă la Kortrijk. Prezent în lotul lui Marius Măldărășanu în cantonamentul din Antalya, Raul Opruț, care a împlinit 26 de ani pe 4 ianuarie, ar putea juca sub formă de împrumut în acest sezon, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT