Fotbal intern

Scandal în vestiarul Clujului. Burcă a luat foc când a auzit că e rezervă! Apoi a intrat în locul lui Susic! Exclusiv

Scandal in vestiarul Clujului Burca a luat foc cand a auzit ca e rezerva Apoi a intrat in locul lui Susic Exclusiv
ADVERTISEMENT

Antrenorul de conjunctură al echipei CFR Cluj, Valeriu Bordeianu, a făcut o schimbare de ultim moment în primul ”11”, iar FANATIK a aflat motivul pentru care Mateo Susic a ieșit din echipa de start.

Universitatea Craiova și CFR Cluj joacă în acest moment finala campionatului pentru titlul de campioană pe stadionul ”Ion Oblemenco” din Bănie.

ADVERTISEMENT

Fanii echipei Universitatea Craiova s-au adunat în număr mare în fața stadionului ”Ion Oblemenco” și au creat un adevărat show pirotehnic la sosirea autocarului.

Mateo Susic, scos din primul ”11” dintr-un motiv incredibil

Chiar înaintea marelui meci cu Universitatea Craiova, la CFR Cluj în vestiar a fost scandal mare, iar FANATIK a aflat motivul pentru care fundașul dreapta Mateo Susic a fost scos în ultimul moment din primul ”11”.

ADVERTISEMENT

În ziua meciului, staful tehnic al formației din Gruia a decis să înceapă partida de pe Ion Oblemenco cu o linie de fund care să-i aibă în componență pe Mateo Susic, Andrei Burcă, Paulo Vinicius și Mario Camora.

Însă, la plecarea la stadion a intervenit o schimbare de ultimul moment și Burcă a fost înlocuit cu Kevin Boli în centrul defensivei. În vestiar, când jucătorii clujeni au aflat echipa de start, fundașul venit de la FC Botoșani a început să facă scandal.

ADVERTISEMENT

Burcă era nemulțumit de faptul că știa că va juca titular și în ultimul moment a fost scos din echipa de start. FANATIK a aflat că staful tehnic al formației din Gruia a cedat la presiunea acestuia și a decis în ultima clipă să-l trimită în primul ”11” pe postul de apărător dreapta, iar cel sacrificat a fost Susic.

Bosniacul de 29 de ani s-a supus deciziei, deși a fost clar nemulțumit de această schimbare. Mateo Susic a urcat supărat în tribună, acolo unde a fost încurajat de oficialii de la CFR Cluj și de ceilalți jucători de rezervă.

ADVERTISEMENT

Cu câteva ore înainte de începerea marelui meci, Comitetul Executiv al FRF a stabilit că echipa campioană va fi stabilită strict în urma duelului dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj. Mai exact, cele două vor juca în această seară cu trofeul pe masă, informație anunțată în exclusivitate de FANATIK, iar în caz de egalitate se vor disputa două reprize de prelungiri, iar apoi se va trece la lovituri de departajare în caz de nevoie.

ADVERTISEMENT
Tags: