Fotbal intern

Show total din partea fanilor când autocarul lui U Craiova a ajuns la stadion: ”Aştept de 30 de ani să luăm titlul ăsta, de o jumătate de viaţă!” Video exclusiv

Show total din partea fanilor cand autocarul lui U Craiova a ajuns la stadion Astept de 30 de ani sa luam titlul asta de o jumatate de viata Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Show total din partea fanilor când autocarul echipei Universitatea Craiova a ajuns la stadion pentru finala campionatului cu CFR Cluj.

Cu câteva ore înainte de începerea marelui meci, Comitetul Executiv al FRF a stabilit că echipa campioană va fi stabilită strict în urma duelului dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Mai exact, cele două vor juca în această seară cu trofeul pe masă, iar în caz de egalitate se vor disputa două reprize de prelungiri, iar apoi se va trece la lovituri de departajare în caz de nevoie.

Fanii echipei U Craiova, show la venirea autocarului la stadion

Fanii echipei Universitatea Craiova s-au adunat în număr mare în fața stadionului ”Ion Oblemenco” și au creat un adevărat show pirotehnic la sosirea autocarului. Suporterii au cântat, au scandat și le-au cerut jucătorilor să aducă titlul în Bănie.

ADVERTISEMENT

Reporterii FANATIK au fost la stadion și au surprins momentele emoționante de la sosirea delegației oltene. ”Aştept de 30 de ani să luăm titlul ăsta, de o jumătate de viaţa!”, spunea unul dintre cei prezenți la arenă.

Fanii Universității Craiova au uitat de distanțarea socială, iar unii dintre ei chiar și de măști. Emoțiile unui asemenea meci de o importanță capitală pentru Oltenia a dus la o atmosferă incendiară ca în vremurile când pandemia de coronavirus era doar o iluzie.

ADVERTISEMENT

Posted by Fanatik.ro on Monday, August 3, 2020

marian p

Suporterii ”alb-albaștrilor” i-au primit cu ostilitate pe jucătorii de la CFR Cluj în momentul în care aceștia au ajuns cu autocarul la stadion. Fanii i-au fluierat și înjurat pe campionii ultimelor două ediții de campionat și speră ca favoriții lor să aducă titlul în Bănie după o pauză de 29 de ani.

Deși se anunță un meci extrem de încins și pe muchie de cuțit, oltenii sunt siguri că vor pune mâna pe titlu și au pregătit deja la stadionul ”Ion Oblemenco” un banner pe care scrie ”Universitatea Craiova, campioana României 2020”.

ADVERTISEMENT

Partida dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj se va disputa în această seară, de la ora 20:30, și nu va ține cont de regulile în care se joacă în campionatul intern. Astfel, formația care se va impune în 90 de minute, prelungiri sau la loviturile de departajare, va fi desemnată campioană.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – CFR Cluj: 1,68 este cota pentru “nu marchează ambele echipe”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT