Sport

Neluțu Varga are un nou preferat la CFR Cluj. Anunțul patronului înainte de meciul cu Oțelul

Neluțu Varga a anunțat revenirea unui jucător înainte de Oțelul Galați - CFR Cluj. E jucătorul în care își pune toate speranțele.
26.02.2024 | 20:14
Nelutu Varga are un nou preferat la CFR Cluj Anuntul patronului inainte de meciul cu Otelul
Omar El Kaddouri e evaluat la 600.000 de euro de Transfermarkt. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Neluțu Varga a vorbit despre Omar El Kaddouri, jucătorul adus cu surle și trâmbițe în această iarnă, și care s-a accidentat înainte de meciul cu Dinamo. Jucătorul cu zeci de meci în Serie A i-a intrat la inimă patronului.

Neluțu Varga își pune toată baza în El Kaddouri: „Îmi place mult de el, s-a adaptat repede la CFR Cluj”

FANATIK a dezvăluit că Omar El Kaddouri s-a accidentat și a plecat la Belgrad la celebrul „vraci” Marijana. Chiar dacă nu va fi în lot la meciul cu Oțelul, patronul lui CFR Cluj îi transmite un mesaj special.

ADVERTISEMENT

„Omar El Kaddouri a avut ghinion, dar ne bazăm pe el și o să-l vedeți în curând iar pe teren. Spre deosebire de alții, îmi place mult de el, s-a adaptat repede la CFR Cluj și pot să vă spun că va fi cu siguranță în play-off în tricoul nostru. Va fi apt cu siguranță, va juca!

Cert este că El Kaddouri își va reveni până când vom juca în play-off și avem nevoie și de el pentru că atunci se dă marea bătălie pentru titlu”, a spus patronul lui CFR Cluj potrivit prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Neluțu Varga, vot de încredere pentru vedeta lui CFR Cluj amendată de Adrian Mutu: „A luat galben aiurea pe proteste”

Adrian Mutu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că El Kaddouri a fost amendat după ce a primit un cartonaș galben după ce a fost înlocuit și a ratat meciul cu Rapid: „Sunt lucruri pe care clubul nu le acceptă. Faptul că iei cartonașe pe proteste. Lucru care dăuneazcă clubului, nu doar prin imagine, dar și pentru că nu avem jucători al dispoziție, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Tachtsidis.

Probabil același lucru se va întâmpla și cu El Kaddouri care a luat galben aiurea pe proteste. Sunt lucruri pe care clubul nu le acceptă și sancțiuni normale. Lucruri pe care le-am trăit și eu în Italia”.

ADVERTISEMENT

Cât de gravă e accidentarea lui El Kaddouri: „S-a accidentat la antrenament”

Cristi Balaj a vorbit în cadrul emisiunii și despre situația sa medicală: „E o leziune minoră, de gradul 1. La muscular e important însă să tratezi corect pentru că o recidivă ar aduce o perioadă de repaus mult mai mare de recuperare.

E la Belgrad. Din păcate apar probleme musculare. El Kaddouri chiar e un fotbalist profesionist. Din acest punct de vedere n-aveți ce să-i reproșați. S-a accidentat la antrenament. Când ai antrenamentele cu intensitate există și asemenea riscuri”.

ADVERTISEMENT

Patronul lui CFR Cluj, clauză anti-Konoplyanka la CFR Cluj

El Kaddouri are 5 meciuri pentru CFR Cluj și a marcat un gol în meciul cu FC U Craiova 1948. Belgianul de origine marocană are un salariu de 15.000 de euro pe lună, însă poate ajunge în ultimul an de contract la 22.000 de euro.

FANATIK a dezvăluit însă că în cazul în care mijlocașul nu va juca minim 10 meciuri până la finalul sezonului, CFR Cluj are posibilitatea să rezilieze unilateral contractul.

ADVERTISEMENT