Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Neluțu Varga, șocat de comportamentul lui Dan Petrescu: ”Trebuie să ne respectăm blazonul! Așa ceva nu se va mai întâmpla niciodată!”. Video Exclusiv

Neluțu Varga a fost extrem de deranjat de scenele făcute de Dan Petrescu după meciul CFR Cluj - Farul 1-2 și i-a trimis un mesaj manifest lui Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.
29.05.2023 | 11:11
Nelutu Varga socat de comportamentul lui Dan Petrescu Trebuie sa ne respectam blazonul Asa ceva nu se va mai intampla niciodata Video Exclusiv
Neluțu Varga, mesaj în exclusivitate pentru Fanatik. Șocat, patronul lui CFR Cluj nu l-a menajat pe Dan Petrescu. Video
ADVERTISEMENT

La finalul partidei din Gruia, ”Bursucul” s-a repezit la jucătorii lui Gică Hagi pentru a le reproșa că au tras de timp, iar apoi a fost surprins înjurându-l ca la ușa cortului pe directorul sportiv Zoltan Iașko.

Mesajul lui Neluțu Varga după ieșirea scandaloasă a lui Dan Petrescu

Scenele ireale cu Dan Petrescu extrem de furios la finalul partidei CFR Cluj – Farul 1-2 l-au nemulțumit teribil pe patronul Neluțu Varga, iar omul de afaceri i-a trimis un mesaj lui Horia Ivanovici care a fost citit în direct la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

”Îmi cer scuze în nume personal și al clubului CFR Cluj pentru incidentele de aseară. Nu aceasta este imaginea CFR Cluj, ci blazonul că în ultimii ani 5 ani am fost campionii României. Indiferent de presiune trebuie întotdeauna să ne respectăm blazonul.

Felicit echipa Farul Constanța pentru titlul de campioană și pentru felul în care a jucat aseară la Cluj. Aceasta este calea! Calea fotbalului, calea corectitudinii sportive cu orice preț. Dacă ne abatem de la ea, pierdem însăși esența fotbalului, esența unui club precum CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Ne pierdem identitatea, ceea ce este infinit mai grav decât un rezultat sau un campionat ratat. Vă asigur că atât timp cât sunt eu patron, nu veți mai vedea asemenea scene la CFR! Indiferent de cât am fi de supărați… trebuie să producem fotbal, nu frustrări! Forza, CFR!”, a fost mesajul pe care Neluțu Varga i l-a trimis lui Horia Ivanovici și care a fost citit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

Hagi, reacție de campion după incidentele create de Petrescu

După ce s-a luat de jucătorii Farului, Dan Petrescu a avut un conflict și cu Zoli Iașko, directorul sportiv al constănțenilor, pe care l-a certat pur și simplu că echipa oaspete și-a apărat corect șansele. Oficialul ”marinarilor” a povestit că a fost înjurat copios de antrenorul lui CFR Cluj și consideră că lucrurile ar fi putut degenera dacă oamenii din staff-ul ardelenilor nu l-ar fi oprit la timp.

ADVERTISEMENT

Ieșirea necontrolată pe care a avut-o Dan Petrescu după încheierea întâlnirii de la Cluj l-a nemulțumit pe președintele ”marinarilor”, Gică Popescu transmițându-i un mesaj dur fostului său coechipier de la echipa națională.

Mult mai diplomat s-a arătat antrenorul Farului, Gică Hagi, care a pus ieșirea nervoasă a lui Dan Petrescu pe miza foarte mare pe care o avea CFR Cluj la acest joc și pe faptul că acesta era supărat din cauza înfrângerii.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

VEZI VIDEO MAI JOS

ADVERTISEMENT