Sport

Nicolae Dică și-a încălcat promisiunea făcută înainte de a reveni la FCSB: ”Văd că iar a făcut două echipe”

Cu puțin înainte de a reveni la FCSB, Nicolae Dică promitea că nu va mai face două echipe, una pentru campionat și alta pentru cupele europene, dar acest lucru nu s-a întâmplat.
07.10.2022 | 17:30
Nicolae Dica sia incalcat promisiunea facuta inainte de a reveni la FCSB Vad ca iar a facut doua echipe
Cu puțin înainte de a reveni la FCSB, Nicolae Dică promitea că nu va mai face două echipe, una pentru campionat și alta pentru cupele europene, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Gigi Becali promitea la rândul său că îi va da mână liberă tehnicianului, însă rezultatele dezastruoase din campionat au schimbat radical lucrurile și finanțatorul a început să revină la vechile metehne.

Promisiunea lui Nicolae Dică dinainte de a semna cu FCSB s-a spulberat

Așa s-a ajuns în situația ca omul de afaceri să revină în forță la butoane și să-i dicteze antrenorului echipa, schimbările și mai nou chiar și lotul. Pentru că, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, decizia de a lăsa 7 titulari acasă la partida cu Silkeborg i-a aparținut lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Dar latifundiarul din Pipera nu s-a oprit aici. L-a adus în lotul pentru Danemarca și pe Andrei Dumiter, care nu mai jucase de 5 luni la FCSB. Ba mai mult, l-a impus titular în fața lui Ianis Stoica, cel care era preferatul staff-ului tehnic, așa cum FANATIK a dezvăluit cu ore bune înainte de startul jocului.

Toate aceste lucruri nu au făcut decât să-i știrbească din putere lui Nicolae Dică, cel care a fost nevoit să-și încalce și promisiunea făcută înainte de a începe a-l doilea mandat la FCSB. Tehnicianul spunea atunci că nu va mai împărți lotul în două echipe, una pentru campionat și alta pentru cupele europene.

ADVERTISEMENT

Panduru crede că FCSB are meci greu cu Petrolul

Fostul internațional Basarab Panduru a ținut să-i reamintească lui Nicolae Dică de promisiunea făcută în urmă cu câteva luni și nu o vede bine pe FCSB în duelul din weekend cu Petrolul, chiar dacă și-a odihnit 7 titulari.

”Ce să ţi se pară? E total diferit… când a câştigat e într-un fel, acum era şi supărat, încerca să explice nişte lucruri, dar eu parcă îmi aduc aminte că eram cu el în emisiune când spunea: ‘nu o să mai fac ce am făcut, o echipă acolo, una în campionat, una în asta, o să fac un nucleu’…

ADVERTISEMENT

Acum văd că iar… ai băgat, practic, doi titulari, Dawa şi poate Oaidă, în rest, ceilalţi, numai rezerve. Nu ştiu ce să zic despre el în momentul acesta. Pare că nici el… Meciul cu Petrolul o să ne arate dacă au făcut bine sau nu, pentru că, după meciul cu Petrolul, vom vedea ce se va întâmpla, ei cred că va fi bine, dar nu ştiu ce să zic”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Dică se gândește la demisie

După eșecul umilitor din partida cu Silkeborg, Gigi Becali a vorbit pentru FANATIK și, pe lângă faptul că i-a făcut praf pe jucători, nu a ratat momentul să-l arate cu degetul și pe Nicolae Dică, despre care a spus că are partea sa de vină la acest joc.

ADVERTISEMENT

Apropiații antrenorului au dezvăluit pentru FANATIK că acesta nu mai suportă umilințele la care a fost supus în ultimul timp. Și, lucru cel mai important, e foarte aproape de a lua decizia de a face el pasul înapoi, de a-și da demisia de la FCSB!


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,80 este cota pentru ”nu marchează ambele echipe” la Petrolul Ploiești – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT