Sport

Noi dezvăluiri despre scandalul sexual cu Devis Mangia la Universitatea Craiova: ”Mi-am dat seama că a fost ceva grav”

Devis Mangia este implicat într-un imens scandal sexual în România și Malta, iar un fost jucător de la Universitatea Craiova a vorbit despre ce s-a întâmplat în Bănie.
04.10.2022 | 19:30
Noi dezvaluiri despre scandalul sexual cu Devis Mangia la Universitatea Craiova Miam dat seama ca a fost ceva grav
Devis Mangia este implicat într-un imens scandal sexual în România și Malta, iar un fost jucător de la Universitatea Craiova a vorbit despre ce s-a întâmplat în Bănie. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mama fostului fotbalist al oltenilor, Răzvan Popa, a făcut dezvăluiri incredibile despre avansurile sexuale pe care tehnicianul italian i le-ar fi făcut fiului ei.

Reacția unui fost jucător de la Universitatea Craiova la scandalul sexual cu Devis Mangia

Comportamentul lui Devis Mangia a stârnit o serie de reacții, iar Florin Gardoș, fost jucător la Universitatea Craiova în acea perioadă, a vorbit despre scandalul sexual și dezvăluie că din reacțiile lui Răzvan Popa și-a dat seama că se întâmplă lucruri grave.

ADVERTISEMENT

”Ideea a fost că la început se făceau glume în vestiar vizavi de Mangia și de Răzvan Popa. Circulau niște zvonuri. Eu nu am crezut, credeam că sunt glume. Erau zvonuri despre Popa că a fost chemat de Mangia să se întâlnească.

Răzvan Popa avea o barieră. În vestiar nu lași lumea să facă mișto de tine. Încerca să glumească, nu se supăra. Făcea și el o glumă cu acel jucător care făcea miștouri. Au fost câteva semnale de alarmă pentru mine”, a declarat Gardoș, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Când a înțeles Gardoș că lucrurile sunt serioase

Fostul internațional a povestit că l-a reîntâlnit după o perioadă pe Răzvan Popa la echipa a doua a Universității Craiova, iar acesta i-a mărturisit că ar vrea să-l dea în judecată pe tehnicianul italian.

”Am jucat la acel meci în care Popa și-a pierdut omul din marcaj și a greșit și la celălalt gol. Mangia l-a strâns de gât în vestiar. Era foarte nervos, s-a strâns lumea să îl calmeze. Mi s-a părut un semnal că nu e în regulă. Am fost trimis la echipa a doua. Îmi doream să plec.

ADVERTISEMENT

M-am întâlnit cu Răzvan Popa și mi-a spus: ‘Cred că îl dau în judecată’. Nu l-am întrebat ce s-a întâmplat, dar mi-am dat seama că a fost ceva grav. Se mai vorbea de cineva din staff, dar nu știu despre cine. Erau zvonuri, nu știam nimic concret. Era din staff-ul lui de italieni”, a mai spus Gardoș.

Cazul cu Mangia din Malta a ajuns la poliție

Mihai Rotaru a făcut mărturisiri în amănunt despre situația lui Răzvan Popa din cadrul clubului oltean. Finanțatorul Universității Craiova a declarat că a stabilit să se despartă pe cale amiabilă cu Devis Mangia, după ce a demarat o anchetă și a aflat de acuzațiile mamei fotbalistului.

ADVERTISEMENT

Devis Mangia a fost suspendat în urmă cu o săptămână din funcţia de selecţioner al naționalei Maltei. Presa din insulă a relatat faptul că selecţionerul a fost acuzat de ”comportament sexual inadecvat” de către doi jucători ai primei reprezentative.

Între timp, Federaţia Malteză de Fotbal a depus plângere la poliţie cu privire la acest caz. În plus, federalii au anunţat că se află în contact cu FIFA şi UEFA pentru gestionarea acestui caz delicat.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,40 este cota pentru ”peste 2,5 goluri” la FC Argeș – U Craiova. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT