Fotbal intern

Pariuri „extreme” la FCSB – Dinamo. Ce cote au calificarea „câinilor” în timp regulamentar sau un scor final de 5-0 în favoarea lor

08.07.2020 | 13:59
Pariuri extreme la FCSB  Dinamo Ce cote au calificarea cainilor in timp regulamentar sau un scor final de 50 in favoarea lor
ADVERTISEMENT

FCSB – Dinamo începe astă-seară, la ora 20:00, de la scorul de 3-0 în favoarea echipei lui Gigi Becali, obținut în meciul-tur, pe stadionul din Șoseaua „Ștefan cel Mare”.

Problema calificării pare rezolvată, majoritatea iubitorilor de fotbal nu-i dau nicio șansă lui Dinamo să întoarcă rezultatul în criza prelungită de formă pe care o traversează, provocată de criza financiară în care a aruncat Ionuț Negoiță echipa „sa”.

ADVERTISEMENT

Cu gândul la salvarea de la retrogradare, „câinii” sunt considerați victime sigure în fața unei trupe pentru care câștigarea Cupei a rămas singurul obiectiv după ce rezultatele slabe din perioada post-izolare (doar 2 puncte din 4 meciuri, 2 remize și 2 înfrângeri) au scos-o din lupta pentru titlul de campioană.

Pariuri „extreme” la FCSB – Dinamo. Cote interesante de la calificarea „câinilor” în timp regulamentar sau „scor exact 5-0” în favoarea lor la „FCSB nu dă gol” sau „marchează prima și pierde”

Diferența de obiective imediate, de formă, de finanțare, de valoare a loturilor, pe scurt diferența mare din acest moment dintre FCSB și Dinamo conduce la o ofertă a caselor de pariuri concentrată pe posibilele realizări ale „fecesebiștilor”, cu cote rezonabile în zona „posibilului” pro-FCSB. De la calificare la numărul de goluri marcate.

ADVERTISEMENT

Nu lipsesc, însă, și cotele extreme, ca să nu le spunem fanteziste din respect pentru jucătorii dinamoviști, care au dreptul să spere la minuni atâta timp cât, așa cum se spune, „mingea e rotundă”.

…Minuni, a se citi șanse de a întoarce rezultatul de „neprezentare” din tur, deci minuni teoretice, pentru că practica din teren are logica firească a stării concrete actuale de fapt și de… fapte! Care înclină puternic balanța spre jucătorii lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

În multitudinea ofertelor puse la dispoziție de casele de pariuri împătimiților de „1X2”, se găsesc și cote care acoperă șansele, așa cum spuneam, teoretice ale dinamoviștilor. FANATIK a selectat câteva exemple elocvente, pe care le puteți juca dacă aveți nu numai „DDB în ADN”, dar și mult, mult curaj. Și mulți, mulți bani…

Calificarea lui Dinamo în timpul regulamentar, de exemplu, are o cotă de 21,00. Ceea ce presupune o victorie de la 4 goluri în sus…

ADVERTISEMENT

…Care victorie visată de toți „câinii”, la o diferență de, atenție!, 3 sau mai multe goluri are o cotă mai mult decât dublă: 51,00!

Detaliat, pe scor corect, vorbim de FCSB – Dinamo ca să fie clar, cotele sunt următoarele:

0-3 101,00
1-3 61,00
2-3 67,00
1-4 201,00
2-4 251,00

Dacă vreți să jucați cât de cât „acoperit”, există și oferte „la pachet”. Scor corect „la pachet”:

0-1, 0-2 sau 0-3 9,50
0-4, 0-5 sau 0-6 151,00

De remarcat saltul uriaș de la 0-3 la 0-4, de fapt saltul dintre prelungiri și calificare Dinamo…

Observați că multiplicatorii de mai sus sunt pentru scoruri în care FCSB nu dă gol. La „general”, indiferent de câte goluri dă sau nu dă Dinamo, varianta ca jucătorii lui Gigi Becali să nu marcheze nici măcar o dată are cota 5,40.

„Puțin probabil”, veți spune având în vedere problemele cronice din defensiva „câinilor” și calitatea, totuși, a atacanților și mijlocașilor ofensivi „fecesebiști”…

Apropo de goluri, iată în continuare cotele pentru eventualele goluri marcate de doi foarte tineri jucători care au „spart gheața” în meciurile oficiale și sunt speranțele celor două echipe la vremuri mai bune.

Jucător

Marchează primul Marchează ultimul

Marchează oricând

Cristian Dumitru (FCSB)

5,15

5,15

2,42

Ahmed Bani (Dinamo)

19,00

19,00

7,30

În încheiere, dacă Dinamo are o cotă mare pentru eventualitatea că „marchează prima și pierde”, 11,00, cota FCSB pentru aceeași situație, „marchează prima și pierde”, sare la mai mult de triplu; 35,00!

ADVERTISEMENT
Tags: