Sport

Gigi Becali, detalii de ultimă oră despre situația lui Vinicius la FCSB. „I-am zis când a plecat” Exclusiv

Paulo Vinicius nu a fost prezent la reunirea celor de la FCSB, alimentând speculațiile unei despărțiri de roș-albaștri. Gigi Becali a clarificat petru FANATIK care este situația veteranului de 37 de ani.
05.01.2022 | 18:52
Gigi Becali detalii de ultima ora despre situatia lui Vinicius la FCSB Iam zis cand a plecat Exclusiv
Gigi Becali nu e decis dacă îi va propune brazilianului Paulo Vinicius prelungirea contractului cu FCSB, scadent în vară
ADVERTISEMENT

Printre cei trei jucători ai lui Toni Petrea care nu au efectuat vizita medicală la reunirea FCSB s-a numărat și Paulo Vinicius, veteranul de 37 de ani împliniți în august 2021. El este încă în Brazilia, unde a plecat înainte de terminarea meciurilor din decembrie.

Paulo Vinicius a primit un bonus din partea staff-ului de la FCSB. Gigi Becali spune că nu are de gând să se despartă de brazilian iarna asta

În afara lui Vinicius, de la reunire au mai lipsit Panțîru și Mamut, ambii fiind accidentați și pregătindu-se separat de lot și în perioada de acumulări.

ADVERTISEMENT

Faptul că Vinicius a absentat a alimentat speculațiile unei despărțiri premature de FCSB, el intrând în ultimele 6 luni ale angajamentului cu roș-albaștrii. Plus că brazilianul nu a fost prezent nici la ultimul meci din 2021, remiza albă de pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Din informațiile FANATIK, Vinicius a primit o vacanță mai mare din partea staff-ului lui Toni Petrea, și în decembrie, și acum, la revenirea în București. El va sosi în România în cursul zilei de joi, iar de vineri, 7 ianuarie, se va alătura colegilor în cantonamentul de la Berceni.

ADVERTISEMENT

Situația fundașului de 37 de ani a fost clarificată pentru FANATIK de Gigi Becali, patronul celor de la FCSB.

De unde a apărut asta cu plecarea lui Vinicius? A vorbit Mustață? Nu știe el ce e la FCSB! Nu e nicio problemă cu Vinicius, cei de la echipă știu dacă i-au dat mai multe zile libere, el plecând acasă în Brazilia. Ce știu eu că are contract cu FCSB până la vară. Știi cum e întrebarea asta despre plecarea lui Vinicius acum de la FCSB? Ca și cum te-aș întreba dacă ai mâncat azi! Așa e și Vinicius la FCSB, până i se termină contractul” – Gigi Becali pentru FANATIK

Din punctul de vedere al lui Becali, brazilianul își va duce până la capăt angajamentul semnat cu FCSB pe 27 iulie 2021. E valabil până la finele actualului sezon, dar în acest moment Vinicius ar putea negocia și semna cu oricine.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali dezvăluie ce i-a transmis lui Vinicius înainte ca acesta să plece de Sărbători acasă, în Brazilia. „O să vedem când te întorci”

Odată revenit la FCSB, Vinicius va dori probabil să știe care va fi viitorul său și după 30 iunie 2022 când i se termină contractul cu echipa lui Gigi Becali.

Vinicius m-a încântat, dezinvolt, foarte calm, frumos, dă siguranţă echipei, dă siguranţă apărării, nu se hazardează. Nu ştiu cum CFR a renunţat la jucătorul ăsta. E prea bărbat, prea puternic, prea echilibrat mental. Ăsta joacă până la 40 de ani!” – Gigi Becali, imediat după debutul lui Vinicius la FCSB

În momentul în care a semnat, brazilianul și clubul au căzut de acord asupra unui contract pe un an cu opțiune de prelungire până în 2023. Opțiunea este doar din partea clubului. Cu alte cuvinte, Gigi Becali trebuie să se decidă dacă îl ține pe Vinicius la FCSB până acesta va împlini aproape 39 de ani! Oricum, brazilianul nu vrea să se retragă încă și visează să joace până în 2025!

ADVERTISEMENT

Patronul dezvăluie că nu a luat încă o decizie în acest sens, dar i-a transmis ceva clar jucătorului în luna decembrie, înainte ca acesta să se îmbarce spre Cuiaba, localitatea natală.

Nu pot să spun acum dacă-i prelungim sau nu contractul lui Vinicius. O să vedem… Dar ceea ce pot spune este că i-am transmis când a plecat în Brazilia că vom discuta despre asta când se va întoarce”, a mai declarat Becali pentru site-ul nostru.

Paulo Vinicius, în ciuda vârstei, a fost unul dintre titularii de drept ai celor de la FCSB în sezonul de toamnă. Din momentul în care a semat cu vicecampioana, a evoluat în 16 din cele 19 meciuri din Casa Pariurilor Liga 1, fiind integralist de fiecare dată!

Brazilianul a lipsit doar în meciul de la Arad (abia venise), la Mediaș și în ultima rundă, 0-0 la Sf. Gheorghe. A marcat și două goluri pentru FCSB, la 6-0 cu Dinamo și la 3-2 cu Clinceniul.

  • 0 cartonașe galbene are Vinicius în 16 meciuri pentru FCSB, un adevărat record pentru un fundaș central!
  • 650.000 de euro este cota brazilianului pe transfermarkt, deși are aproape 37 de ani și jumătate

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,00 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT