Sport

Profit cu punctele făcute în grupă de naționala Angliei! „Leii”, șanse mari să termine cu victorii pe linie

Naționala Angliei este una dintre favoritele la câștigarea Euro 2020, dar până atunci trebuie să treacă de grupe și să acumuleze cât mai multe puncte.
17.06.2021 | 18:57
Profit cu punctele facute in grupa de nationala Angliei Leii sanse mari sa termine cu victorii pe linie
ADVERTISEMENT

Trupa lui Gareth Southgate a început turneul final cu dreptul, învingând cu 1-0 Croația, vicecampioana mondială de acum trei ani.

Victoria la limită i-a dus însă pe englezi abia pe locul secund în Grupa D, pentru că Cehia s-a impus în fața Scoției cu 2-0.

ADVERTISEMENT

Anglia, șanse mari să termine cu maximum de puncte în grupă

Cu toate acestea, Anglia este marea favorită a grupei, iar Unibet îi oferă o cotă de 2,00 să încheie această fază cu maximum de puncte, 9, mai ales că va juca și următoarele două partide pe teren propriu, pe celebrul Wembley.

Următoarea adversară a ”leilor” este sora mai mică Scoția, iar în finalul Grupei D va da piept cu Cehia, care pare principala contracandidată la locul 1. O victorie și o remiză în cele două jocuri rămase din grupă i-ar duce pe englezi la 7 puncte, care are la Unibet o cotă de 3,25.

ADVERTISEMENT

Pentru un final cu 6 puncte al naționalei Angliei, Unibet oferă o cotă de 6,00, iar mai departe încep scenariile SF sau altfel spus, surprizele de proporții. Spunem asta pentru că englezii au un lot fabulos și multă lume crede că vor ajunge în finala Euro 2020.

Te umpli de bani dacă mizezi că Anglia termină gripa cu 3 puncte

Două rezultate de egalitate pentru reprezentativa lui Gareth Southgate în cele două meciuri din grupă ar însemna 5 puncte la final, care la Unibet au o cotă de 18,00. Mai jos de atât, englezii ar începe să tremure chiar pentru calificarea în optimi.

ADVERTISEMENT

Un final de grupă cu 4 puncte, o remiză și o înfrângere în ultimele două partide, este cotat la Unibet cu 16,00, iar altul cu două eșecuri și doar 3 puncte acumulate în această grupă are o cotă la Unibet de 51,00.

Nimic nu este imposibil într-o grupă în care Croația a rezistat destul de bine pe Wembley, Cehia a arătat o eficiență de invidiat și o defensivă destul de puternic, în timp ce Scoția are în continuare mare dorință după 25 de ani de absență la un Campionat European.

ADVERTISEMENT

Joacă Anglia pentru locul 2?

Naționala Angliei se află într-o mare dilemă în ceea ce privește câștigarea grupei de la turneul final. Deși ar fi o onoare, această poziție ar aduce cu siguranță un adversar mult mai puternic în optimi, decât dacă s-ar clasa pe poziția secundă.

Câștigătoarea Grupei D urmează să se împerecheze în optimi cu formația ce va încheiat pe locul 2 în Grupa F, acolo unde se află puternicele selecționate ale Franței, Germaniei și Portugaliei, aceasta din urmă deținătoarea trofeului.

În schimb, o clasare pe locul 2 ar duce la un meci în optimi cu ocupanta poziției secunde în grupa E, din care fac parte Spania, Polonia, Suedia și Slovacia. Dar, această variantă ar face ca Anglia să nu mai joace pe Wembley, acolo unde ar rămâne dacă și-ar câștiga grupa.


  • (P) 3,25 este cota UNIBET ca Anglia să termine cu 7 puncte grupa de la Euro 2020. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT