Sport

PSG, aproape să scape de Neymar. Starul brazilian este dorit de o superputere a fotbalului mondial

Zilele lui Neymar la PSG sunt numărate, dar starul brazilian nu duce lipsă de oferte și ar putea ajunge din vară la un alt club de talie mondială.
24.04.2023 | 16:48
PSG aproape sa scape de Neymar Starul brazilian este dorit de o superputere a fotbalului mondial
Zilele lui Neymar la PSG sunt numărate, dar starul brazilian nu duce lipsă de oferte și ar putea ajunge din vară la un alt club de talie mondială. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Starul brazilian a căzut în dizgrația șeicilor care bagă bani la colosul din capitala Franței din cauza numeroaselor sale escapade, a accidentărilor și a faptului că în vestiar crează foarte multe animozități, iar la finalul sezonului va pleca de la echipă.

Un club din Premier League vrea să-l cumpere pe Neymar de la PSG

În ciuda faptului că mai are contract cu PSG până în vara anului 2025, Neymar nu mai este dorit pe Parc des Princes. Dar asta nu înseamnă ieșirea sa din scena fotbalului mare, deoarece este dorit de un alt colos din Europa.

ADVERTISEMENT

Conform publicației britanice The Independent, proprietarul american al lui Chelsea, Todd Boehly, este interesat de aducerea brazilianului pe Stamford Bridge și urmează să facă o propunere în acest sens în perioada de transferuri din vară.

În urmă cu două luni, presa franceză a scris că Boehly a avut o primă întâlnire cu Nasser Al-Khelaifi în care a oferit 60 de milioane de euro pentru Neymar. Boss-ul de la PSG și-ar fi dat acordul de principiu, dorind să scape de salariul uriaș al lui Neymar.

ADVERTISEMENT

Dar, se pare, că Chelsea nu este singura formație care se interesează de serviciile atacantul de 31 de ani. Sursa citată a scris că mai este un club din Premier League, al cărui nume nu a fost dezvăluit, care vrea să pună mâna pe brazilian.

Neymar vrea să se întoarcă acasă

La finalul săptămânii trecute, Neymar a surprins pe toată lumea când a lăsat să se înțeleagă că în curând se va întoarce la Santos, echipa la care a crescut și de unde a plecat la Barcelona, în urma unui transfer controversat.

ADVERTISEMENT

Prezent la meciul Santos – Audax Italian0 0-0, din faza grupelor Copei Sudamericana, Neymar a aprins imaginația fanilor brazilieni. ”Într-o bună zi mă voi întoarce. Mă voi întoarce curând! E prea frumos să mă întorc aici. Mă simt ca acasă aici, mă bucur să revin după 10 ani”.

”Am venit aici să susțin echipa și să primesc afecțiunea fanilor. E clubul care mi-a dat totul, care mi-a deschis ușa. Dacă eu visez să revin, imaginați-vă fanii”, a declarat starul, într-un interviu în presa din Brazilia.

ADVERTISEMENT

Între timp, conducătorii lui PSG nu stau cu mâinile în sân și caută un înlocuitor pentru Neymar. Primul nume vehiculat este cel al vedetei lui Napoli, georgianul Khvicha Kvaratskhelia, care a explodat în acest sezon reușind 12 goluri în Serie A.


  • Cota NETBET pentru PSG: 3,60 este cota pentru „peste 2,5 goluri în prima repriză” la meciul PSG – Lorient

ADVERTISEMENT