Sport

Rapid răspunde dur după derapajul rasist al lui Dorinel Munteanu: ”’Bronzații’ te aplaudau cândva”

Rapid i-a dat o replică dură lui Dorinel Munteanu, după ce antrenorul Oțelului a avut un derapaj rasist la adresa fanilor din Giulești.
04.02.2024 | 11:42
Rapid raspunde dur dupa derapajul rasist al lui Dorinel Munteanu Bronzatii te aplaudau candva
Rapid i-a dat o replică dură lui Dorinel Munteanu, după ce antrenorul Oțelului a avut un derapaj rasist la adresa fanilor din Giulești. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Deranjat de o parte a suporterilor rapidiști, fostul mare internațional a folosit o frază total nepotrivită. ”Nu toți m-au deranjat, câțiva au fost așa…mai bronzați puțin”, au fost cuvintele tehnicianului care au stârnit mânia în Giulești.

Derapajul rasist al lui Dorinel Munteanu, taxat de Rapid

Așa cum era și normal, oficialii clubului Rapid au luat atitudine față de derapajul rasist al lui Dorinel Munteanu și i-au amintit acestuia că mulți dintre cei pe care i-a jignit l-au încurajat pe când îmbrăca tricoul echipei naționale.

ADVERTISEMENT

”Am rămas stupefiați și suntem indignați de reacția antrenorului Dorinel Munteanu, la adresa suporterilor noștri. Îi înțelegem frustrarea în urma eșecului din Giulești și nu vrem să intrăm într-o polemică.

Îi reamintim însă lui Dorinel Munteanu că stadionul nu este nici teatru, nici operă, iar nici domnia sa nu este cel mai pașnic și liniștit ‘spectator’. Domnule Munteanu, orice ai realizat în cariera de jucător, orice ai realizat și ai realiza în cariera de antrenor, NU ÎȚI DĂ DREPTUL SĂ NE JIGNEȘTI SUPORTERII!

ADVERTISEMENT

Ulterior, ai spus că nu ai jignit. Ba da, ne-ai jignit suporterii și totodată brandul Rapid, domnule Munteanu! Și nu uita, în mod sigur unii dintre acei ‘bronzați’, așa cum i-ai catalogat, te aplaudau cândva, când și domnia ta ne făceai fericiți la Mondialul din SUA”, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a grupării giuleștene.

Krasniqi va fi tată de băiat

Rapid s-a impus la limită în fața Oțelului Galați, scor 2-1, într-un meci din etapa a 24-a din SuperLiga. În urma acestei victorii, echipa lui Cristiano Bergodi s-a apropiat la 8 puncte de liderul FCSB.

ADVERTISEMENT

Jucătorii giuleșteni sunt cu mintea la titlu după această nouă victorie în SuperLiga. Atacantul kosovar Albion Rrahmani a mărturisit că va da totul, alături de colegii săi, pentru a lua campionatul și pentru a-i face pe fani fericiți.

Atacantul Ermal Krasniqi a primit o veste fantastică după victoria Rapidului cu Oțelul. Soția fotbalistului este însărcinată, iar kosovarul a realizat un moment inedit prin care a aflat genul copilului.

ADVERTISEMENT

Jucătorul a avut o minge de fotbal de dimensiuni mai mici, pe care a ridicat-o și șutat cu forță în ea. Când s-a spart, a ieșit un praf albastru, semn că nou născutul va fi băiat. Fotbalistul Rapidului a făcut anunțul în fața suporterilor și s-a bucurat la maxim alături de aceștia și de colegi.

ADVERTISEMENT