Fotbal intern

Reproșuri la Universitatea Craiova. Un titular de drept, băgat în ședință de colegi și de fani. Exclusiv

10.05.2021 | 22:26
Reprosuri la Universitatea Craiova Un titular de drept bagat in sedinta de colegi si de fani Exclusiv
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova trece printr-o perioadă critică, ajungând la trei înfrângeri consecutive, iar unul dintre oamenii care a greșit flagrant în ultimele meciuri este portarul Mirko Pigliacelli. Acesta este ținta reproșurilor colegilor, dar și a fanilor echipei din Bănie. 

Portarului i se pot pune în cârcă mai multe goluri luate în ultima vreme. Pigliacelli pare că nu se află la o concentrare maximă în momentul în care Știința joacă împotriva unor echipe mai slab cotate, așa cum sunt Clinceni, Sepsi sau FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Oltenii au ieșit din lupta pentru campionat. Dacă sezonul trecut s-au bătut până în ultima repriză a ultimului meci, acum, „juveții” sunt nevoiți să își ia gândul de la titlu cu câteva etape înainte de final.

Au început reproșurile la Universitatea Craiova. Mirko Piglaicelli, luat la țintă. Portarul a greșit în ultima vreme

S-a creat o tensiune destul de mare în ultima perioadă la Universitatea Craiova. Din cauza ultimelor rezultate, oltenii nu mai au șanse la campionat, deși speranțele crescuseră în urma rezultatelor favorabile cu CFR Cluj și FCSB.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că unul dintre cei mai criticați jucători este Mirko Pigliacelli. Portarul a încasat mai multe goluri ușoare, iar colegii săi au remarcat asta. Aceștia i-au reproșat faptul că nu se concentrează destul în jocuri cu echipe care nu au nume sonor în fotbalul românesc.

Dacă cu FCSB și CFR Cluj se mobilizează și arată o formă sportivă foarte bună, Mirko nu face același lucru și cu echipe care pe hârtie sunt mai slabe ca Universitatea. La finalul partidei cu Botoșani, goalkeeper-ul italian a fost întrebat de reporterii de la stadion dacă ar vrea să dea declarații. Răspunsul său a fost un categoric nu, fără a se întoarce nici măcar cu fața la oamenii care ar fi vrut să-l intervieveze.

ADVERTISEMENT
Mirko Pigliacelli Universitatea Craiova
Mirko Pigliacelli, iubit și contestat în același timp

Mirko Pigliacelli a încasat goluri cu Sepsi și FC Botoșani din cauza ieșirilor greșite pe centrări. „Dacă vrei să faci scandal…”

Mirko Pigliacelli s-a făcut remarcat la Craiova prin reflexele sale și prin „nebunia” sa frumoasa de pe teren, dar a avut parte și de un conflict deschis cu ultrașii Științei atunci când pe banca tehnică se afla Victor Pițurcă.

Universitatea a ajuns la trei înfrângeri consecutive, iar la ultimele două jocuri au existat greșeli ale portarului italian. La Sfântu Gheorghe, Sepsi a deschis scorul printr-o lovitură de cap a lui Bogdan Mitrea. Pigliacelli, cu partea lui de vină la gol, a fost iritat de întrebările reporterului la final: „Am stat în poziție și el a dat gol la vinclu, asta e explicația mea. Dacă vrei să faci scandal, asta e altceva. Eu deja ți-am răspuns,” a fost răspunsul lui Pigliacelli când a fost întrebat de reporter despre greșeala sa.

ADVERTISEMENT

Din păcate, goalkeeper-ul a „comis-o” și cu FC Botoșani și tot la o centrare. În minutele de final ale jocului de pe stadionul „Ion Oblemenco”, Enriko Papa a fost omul potrivit la locul potrivit și l-a învins pe Mirko Pigliacelli, aducând victoria Botoșaniului în cel mai tensionat meci al anului. În ultimul timp, zvonurile privind aducerea lui David Lazar s-au amplificat. Interesul Universității Craiova pentru internaționalul român a fost anunțat de FANATIK în iarnă. Astfel, zvonurile par că l-au afectat pe Pigliacelli, iar concentrarea sa are de suferit.


  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul Tg. Jiu – Universitatea Craiova : 2,00 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT