Life

Revista Taifasuri 842! Editorial Fuego! Interviu spumos cu Dalida din „Las Fierbinți”! Mega-concurs cu premii auto!

Exclusiv în revista TAIFASURI 842: editorial Fuego, interviu spumos cu Dalida din „Las Fierbinți”, concurs cu premii auto.
29.07.2021 | 10:30
Revista Taifasuri 842 Editorial Fuego Interviu spumos cu Dalida din Las Fierbinti Megaconcurs cu premii auto
ADVERTISEMENT

Paul Surugiu, alias Fuego, este de aproape 2 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2.

Îndrăgitul Fuego nu mai are nevoie de nicio prezentare! Paul Surugiu este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică Fuego realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

A apărut revista Taifasuri 842! Nu ratați editorialul lui Fuego, un super interviu spumos cu Dalida din „Las Fierbinți”! Aflați totul despre un mega-concurs cu premii auto!

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui Fuego din revista TAIFASURI 842 despre „marea artistă a neamului românesc, Maria Lătărețu, cea mai cuprinzătoare și fermecătoare voce a românilor”.

ADVERTISEMENT

„A avut o viață grea, un destin încercat, și-a transpus durerile în muzică, interpretând amarul, dorul, nemurirea și bucuria pe care inima sa le avea din plin”

„Și-a îngropat copii, iar durerea aceasta nespusă a făcut-o nu doar să se macine, ci să-și desăvârșească vocea, simțirea, strigătul lăuntric. Era o doamnă, chiar dacă venea de la talpa țării”

„A fost o stea în viață și strălucește și acum, peste ani, când rămâi uimit și ai asculta într-una forma sa vocală, mierea din glas și cântecele care n-au stridențe, n-au altceva decât suflet și bucurie”

„Deși nu avea pregătire de specialitate, avea o tehnică greu de ajuns, de imitat, un stil interpretativ complicat, dar plin de candoarea omului sensibil care nu cânta vreo clipă ca să impresioneze pe cineva, ci pur și simplu din sufletul său, din felul nemaivăzut de a transpune în cânt durerile și fericirile. Cu siguranță nu se va mai naște o Maria Lătărețu!”

De ce o prețuiește atât de mult, de profund Fuego pe Maria Lătărețu, aflați citind întregul său editorial din numărul 842 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut joi, 29 iulie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ATENȚIE! Revista TAIFASURI vă oferă multiple șanse de câștig! Aflați cum puteți participa la un mega-concurs cu premii „auto” și mulți, mulți bani! Numai dacă participați aveți șansa să câștigați! Detalii, doar în revista TAIFASURI!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 842

  • Complexă, veselă, deschisă, spontană, mereu cu vorbele la ea, într-un cuvânt Dalida. Mereu în „focuri”, secretara primarului din „Las Fierbinți”. Ecaterina Ladin. Plecată din Chișinău să cucerească Bucureștiul. Prinsă între filmări și grijile pentru cei doi copii, unul abia născut!, a oferit un interviu spumos revistei TAIFASURI. Aflați drumul sinuos al Dalidei, cu piedici, greutăți, dar și împliniri, viața din spatele scenei sau aparatului de filmat, numai din revista TAIFASURI 842!

coperta revista Taifasuri 842

  • Conform statisticilor, 2 din 10 români s-au reorientat spre alt domeniu de activitate în ultimul an, mai ales din cauza pandemiei de COVID-19. Aflați din revista TAIFASURI 842, de la Cristina Cojocariu, expert în consiliere profesională, de ce aveți nevoie pentru a vă schimba direcția carierei și când este indicat să o faceți!
  • Celebrități care și-au deschis restaurante vegane! Aflați totul despre un stil de viață care se bazează pe „gastronomia plantelor”, a alimentației fără carne, veganismul, și care se extinde cu repeziciune în lumea strălucitoare a Hollywoodului, numai din revista TAIFASURI 842!
  • Oamenii vor trăi 120 de ani! Cum, când, care este „secretul” unei longevități remarcabile, ce spun oamenii de știință, aflați numai citind revista TAIFASURI 842!
  • Știați că și câinii pot suferi de diabet? Dacă aveți un prieten patruped, un adevărat „membru al familiei”, aflați din revista TAIFASURI 842 care sunt simptomele alarmante ce vă obligă să-l duceți imediat la medicul veterinar!
  • 4 pagini de „Farmacia verde”, rețete irezistibile cu parfum mediteranean de… ardei copți, agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, horoscop și anunțuri matrimoniale, dar și alte subiecte originale și incitante veți găsi numai în numărul 842 al revistei TAIFASURI!
ADVERTISEMENT

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 842 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 29 iulie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ATENȚIE! Dacă încă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT