Life

Revista Taifasuri 855! Editorial Fuego! Brigada Diverse vs Gogu, Trandafir și Patraulea! CD de suflet cu regretatul Aurelian Preda… Exclusiv!

Exclusiv în revista TAIFASURI 855: editorial Fuego, amintiri și fotografii „istorice” cu Gogu, Trandafir și Patraulea vs. Brigada Diverse, CD de suflet cu regretatul Aurelian Preda și un mega-concurs cu premii auto!
28.10.2021 | 12:14
Revista Taifasuri 855 Editorial Fuego Brigada Diverse vs Gogu Trandafir si Patraulea CD de suflet cu regretatul Aurelian Preda Exclusiv
Revista Taifasuri 855! Editorial Fuego! Brigada Diverse vs Gogu, Trandafir și Patraulea! CD de suflet cu regretatul Aurelian Preda
ADVERTISEMENT

Paul Surugiu, alias Fuego, este de aproape 2 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2.

Îndrăgitul Fuego nu mai are nevoie de nicio prezentare! Paul Surugiu este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică Fuego realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

A apărut revista Taifasuri 855! Nu ratați editorialul lui Fuego, amintiri și fotografii „istorice” cu Gogu, Trandafir și Patraulea vs. Brigada Diverse, un CD de suflet cu regretatul Aurelian Preda și un mega-concurs cu premii auto!

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui Fuego din revista TAIFASURI 855 despre „Dragostea dezinteresată de țară”, sublimă, dar care lipsește din ce în ce mai îngrijorător din sufletele românilor de pretutindeni…

ADVERTISEMENT

„Eu sunt un om sensibil, dar nu mă emoționez chiar atât de ușor. Încerc să-mi înfrânez anumite trăiri, dar uneori sunt copleșit și cucerit de anumite situații, de oameni, de sentimentele celor care iubesc frumosul și trăiesc deplin”

„Mi s-a întâmplat recent un astfel de moment, tocmai în Transcarpatia! Unde vine asta? Tocmai în nordul țării, în Maramureșul istoric, în Ucraina, dincolo de granițe, la românii autentici pentru care țara-mamă a uitat să mai aibă același zâmbet, deși dragostea lor e nemăsurată și ține din generație în generație”

„Am cântat acolo, în Apșa de Mijloc și vă mărturisesc că am trăit ceva ce n-am mai simțit de mult – un soi de revoltă combinată cu admirație, cu înălțare, patriotism, ospitalitate și omenie pe metrul pătrat! După ce treci granița, la Sighetul Marmației, ești…”

Eeee, tot ce „ești”, unde „ești”, cum „ești” și tot ce crede, și își asumă Fuego!, despre „Dragostea dezinteresată de țară”, aflați citind întregul său editorial din numărul 855 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut joi, 28 octombrie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ATENȚIE! Revista TAIFASURI vă oferă multiple șanse de câștig! Aflați cum puteți participa la un mega-concurs cu premii „auto” și mulți, mulți bani! Numai dacă participați aveți șansa să câștigați! Detalii, doar în revista TAIFASURI!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 855

  • Imagini nemaivăzute și amintiri inedite despre „războiul” dintre celebra BD – Brigada Diverse (Toma Caragiu, Sebastian Papaiani, Dumitru Furdui) cu și mai celebri găinari simpatici Gogu (Dem Rădulescu), Trandafir (Puiu Călinescu) și Patraulea (Jean Constantin). Râdeți cu ei la 50 de ani de la „nașterea” sub bagheta fermecată a regizorului Mircea Drăgan numai dacă citiți revista TAIFASURI 855!
coperta revista Taifasuri 855
Nu ratați o lectură captivantă și un CD de suflet și amintire cu revista TAIFASURI 855!
  • Superba actriță Catherine Zeta-Jones arată… superb și la …și trei de ani. Cum reușește să sfideze pur și simplu vârsta, doar o cifră în buletin, și cum poate fi în formă maximă pentru filmările din… România, aflați din revista TAIFASURI 855!
  • Știați că numărul de la mașină reprezintă un… cod care ascunde o serie de lucruri neașteptat de interesante? Aflați secretul de la numerologul Ionela Stanciu și învățați să socotiți toate cifrele, dar și literele din numărul mașinii dumneavoastră ca să aflați la ce să vă așteptați, numai din revista TAIFASURI 855!
  • Incidente fatale pe platourile de filmare. Cele mai tragice morți ale unor „meseriași” în timpul „serviciului”, la filmări, unele incredibil de… stupide! Adunate cu inima strânsă în revista TAIFASURI 855
  • Trucuri neștiute, dar eficiente, pentru curățarea hotei din bucătărie ca să nu ajungă a sursă de… mutat nasul și privirea, găsiți în revista TAIFASURI 855!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS un adevărat spectacol culinar în rețete sănătoase, variate și gustoase de pâine, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante veți găsi numai în numărul 855 al revistei TAIFASURI!
ADVERTISEMENT

Nu ratați un CD de suflet și amintite cu melodiile regretatului Aurelian Preda…

Aurelian Preda aplecat să cânte și să încânte (și) pe Atotputernicul Părinte ceresc… Nouă, pe Pământ, ne-au rămas cântecele lui… Revista TAIFASURI 855 vă oferă, în exclusivitate, un CD de suflet și amintire a regretatului artist…

ATENȚIE! Cereți CD-ul dacă nu-l primiți împreună cu revista TAIFASURI 855! Reclamații la numărul de telefon 031/432.69.48.

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 855 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 28 octombrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ATENȚIE! Dacă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT