Life

Revista Taifasuri 857! Editorial Fuego! Povestea de basm a cuplului Olimpia Panciu și Mircea Romcescu, împreună de 30 de ani! CD „istoric” cu melodii nemuritoare! Exclusiv!

Exclusiv în revista TAIFASURI 857: editorial Fuego, povestea de basm a cuplului Olimpia Panciu și Mircea Romcescu, împreună de 30 de ani! CD „istoric” cu melodii nemuritoare! Mega-concurs cu premii auto!
11.11.2021 | 09:30
Revista Taifasuri 857 Editorial Fuego Povestea de basm a cuplului Olimpia Panciu si Mircea Romcescu impreuna de 30 de ani CD istoric cu melodii nemuritoare Exclusiv
A apărut revista TAIFASURI 857!
ADVERTISEMENT

Paul Surugiu, alias Fuego, este de aproape 2 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2.

Îndrăgitul Fuego nu mai are nevoie de nicio prezentare! Paul Surugiu este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică Fuego realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

A apărut revista Taifasuri 857! Nu ratați editorialul lui Fuego, povestea de basm a cuplului Olimpia Panciu și Mircea Romcescu, împreună de 30 de ani și un CD „istoric” cu melodii nemuritoare! Numai cu revista TAIFASURI 857!

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui Fuego din revista TAIFASURI 857 despre perfecțiunea care nu există fără… imperfecțiune! paradox? Deloc! Citiți revista TAIFASURI 857!

ADVERTISEMENT

„Se spune că tot ceea ce trăim noi zi cu zi e făcut din bucățele care ne compun sufletul. Nu există o regulă a unui suflet perfect, cum nu există perfecțiune fără imperfecțiune”

„Văd deseori oameni care-și dau fiecare bucățică de putere pentru a ajunge cât mai aproape de ceea ce își imaginează ei ca fiind modelul absolut de perfecțiune, dar uită astfel să trăiască și uită să-și dea seama că nu există nimic care să nu poată fi atacat, care să nu poată fi combătut în ochii unora și a altora”

„Vreau să spun că goana aceasta a unora de a se încadra în precepte inutile, într-un elitism forțat, nu face decât să știrbească valoarea. Cea mai bună formă a noastră este cea imperfectă, cea în care ne recunoaștem defectele și încercăm să le îndreptăm, în care ne dăm seama că nu suntem învățații lumii și mai avem atâtea de aflat și de acceptat”

Cum vede Fuego posibilitățile de a ne încadra într-o „perfecțiune imperfectă” ca să putem tinde la o stare de bine, de pace cu sine, de relaxare în ceea ce privește viața și activitatea, aflați citind întregul său editorial din numărul 857 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut joi, 11 noiembrie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ATENȚIE! Revista TAIFASURI vă oferă multiple șanse de câștig! Aflați cum puteți participa la un mega-concurs cu premii „auto” și mulți, mulți bani! Numai dacă participați aveți șansa să câștigați! Detalii, doar în revista TAIFASURI!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte puteți citi în revista TAIFASURI 857

  • Povestea de basm a doi artiști-simbol pentru muzica ușoară românească, Olimpia Panciu și Mircea Romcescu, împreună de peste 30 de ani. Mega-interviu „paralel” cu amintiri luminoase, dar și dureroase dintr-o viață tumultoasă, dar și frumoasă, din perioada lungă de exil voluntar în Danemarca, de ces-au întors în România și ce le lipsește cel mai mult… Exclusiv în revista TAIFASURI 857!
coperta 1 revista Taifasuri 857
Dragoste din priviri între Olimpia Panciu și Mircea Romcescu, mega-interviu în revista TAIFASURI 857
  • Trucuri pentru reducerea facturilor la utilități! Pentru a trece cât mai ușor (?!) iarna ce stă să ne „îngroape” (financiar!), citiți în revista TAIFASURI 857 sfaturile specialiștilor pentru diminuarea cheltuielilor cu electricitatea și gazele. TAIFASURI nu vă uită! TAIFASURI vă ajută!
  • Aveți probleme cu greutatea corporală? Aflați din revista TAIFASURI 857 ce este „tehnica Draindrop” și ce efecte benefice are în tratarea obezității. Atenție: vă ajută să scăpați de… celulită!
  • Știați că semnul zodiacal determină preferințele de… decor interior?! Aflați din revista TAIFASURI 857 cum influențează zodia în care v-ați născut ambientul pe care vi l-ați creat în casă pentru a vă simți ca… acasă!
  • Aflați din revista TAIFASURI 857 cum să găsiți longevitate într-un pahar cu lapte de… iapă! Aliment-minune folosit de mii de ani pentru calitățile sale atât nutritive, dar și terapeutice de excepție. Superior celorlalte tipuri de lapte folosite frecvent, de vacă, de bivoliță, de capră sau de oaie.
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS un adevărat spectacol culinar în rețetele din bucătăria românească dezvăluite de Chef Alex Petricean, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, dar și alte subiecte originale și incitante veți găsi numai în numărul 857 al revistei TAIFASURI!
ADVERTISEMENT

Nu ratați un CD-eveniment pentru istorie! Șlagăre nemuritoare cu nume nemuritoare numai cu revista TAIFASURI 857!

Revista TAIFASURI 857 vă oferă, în exclusivitate, un CD-eveniment pentru istorie, cu șlagăre nemuritoare ale unor nume nemuritoare din muzica ușoară românească: Mihaela Runceanu, Mirabela Dauer, Marina Voica, Angela Similea, Olimpia Panciu și Mihai Constantinescu, Ștefan Bănică, Dan Spătaru, Aurelian Andreescu, Gil Dobrică, formațiile „Compact”, „Roșu și Negru”…

Album de neratat cu „monștrii sacri” ai muzicii ușoare românești! Numai cu revista TAIFASURI 857, acum la toate punctele de difuzare a presei!

ATENȚIE! Cereți CD-ul dacă nu-l primiți împreună cu revista! Reclamații la numărul de telefon 031/432.69.48.

CD cu slagare nemuritoare cu revista Taifasuri 857
CD cu slagare nemuritoare, numai cu revista TAIFASURI 857!

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 857 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 11 noiembrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ATENȚIE! Dacă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT