Life

Revista Taifasuri 886! Interviuri savuroase cu autorii „fenomenului Cleante”! Super CD „Am atins cerul cu mâna”! Editorial Fuego! Rețete, horoscop, concurs!

Exclusiv în revista TAIFASURI 886: editorial Fuego, interviuri savuroase cu Diana Matei și Marian Cleante, super CD „Am atins cerul cu mâna”, Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs! Numai cu revista TAIFASURI 886!
09.06.2022 | 12:25
Revista Taifasuri 886 Interviuri savuroase cu autorii fenomenului Cleante Super CD Am atins cerul cu mana Editorial Fuego Retete horoscop concurs
Exclusiv în revista TAIFASURI 886: editorial Fuego, interviuri savuroase cu Diana Matei și Marian Cleante, super CD „Am atins cerul cu mâna”, Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs! Numai cu revista TAIFASURI 886!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu noi interviuri captivante, cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop, cu un super-concurs cu premii de dus în… vacanță! Plus un super CD cu Taraful Cleante! Numai cu revista TAIFASURI 886!

A apărut revista TAIFASURI 886! Interviuri savuroase cu autorii „fenomenului Cleante”! Super CD „Am atins cerul cu mâna”! Editorial Fuego! Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul-mesaj „Credeți în oameni!” al îndrăgitului FUEGO din revista TAIFASURI 886.

„Trăim într-o lume care-i pe fugă, pe repede înainte, pe pilot automat, fără frână de mână, uitând să ne oprim o clipă și să cugetăm”

„Relațiile cu oamenii din jur sunt la nimereală, fără fundament de multe ori, sunt întâmplătoare și parcă lipsa comunicării reale ne-a adus în stadiul unor primate moderne, robotizate”

„Parcă nu mai știm să înțelegem esența unei emoții, a unei legături și a simplei împliniri de a fi aproape de un om care este pe aceeași lungime de undă cu noi”

„Toate astea ne-au răpit și încrederea în oameni, dar și în așteptările pe care le avem de la ei…”

 

Cum „vede” FUEGO o posibilă rezolvare a cestei probleme cu care ne confruntăm toți, cum procedează el, aflați numai din editorialul său din numărul 886 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 9 iunie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 886

  • Două interviuri savuroase cu creatorii „fenomenului Cleante”, îndrăgiții Diana Matei și Marian Cleante, garanții succesului oriunde cântă. Descoperiți-le povestea romantică din spatele scenei și… al Tarafului Cleante, cum s-a născut „fenomenul Cleante” și familia Cleante, în exclusivitate în revista TAIFASURI 886!

coperta 1 revista Taifasuri 886

  • Strategii pentru obținerea echilibrului foarte important dintre câștiguri și cheltuieli, economii inteligente și investiții profitabile, mai ales acum, în criza mondială care ne afectează pe toți. Sfaturi pentru evitarea capcanelor financiare și gestionarea corectă a veniturilor, numai în revista TAIFASURI 886!
  • După ce a câștigat lupta cu anorexia și bulimia, actrița de mare succes Lily Collins, fiica celebrului cantautor Phil Collins, dezvăluie în revista TAIFASURI 886 cum a reușit să ajungă și, mai ales, cum își păstrează o siluetă de vis.
  • Poveștile celor mai ciudate restaurante din lume, unice, din adâncul oceanului până pe peretele unei stânci uriașe, „atârnate” de o… macara sau într-o… toaletă! Aflați unde și cum le puteți vizita din revista TAIFASURI 886!
  • Cel mai spectaculos trend al împodobirii părului în această vară, câte ore trebuie să „puneți” între mese pentru a vă prelungi viața, cum să atrageți succesul la examene, lista impresionantă a beneficiilor pe care le aduce un animal de companie sunt ale subiecte pe care le găsiți în revista TAIFASURI 886.
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete de prăjituri fără gluten, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 886!
ADVERTISEMENT

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 886 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 9 iunie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Nu ratați un super-CD cu Diana Matei și Taraful Cleante! „Am atins cerul cu mâna”! Numai cu revista TAIFASURI 886!

Numai împreună cu acest număr al revistei TAIFASURI veți primi un super-CD cu Diana Matei și soțul Marian Cleante. Album de colecție, în exclusivitate și în premieră națională!

„Am atins cerul cu mâna!”, super hit, super CD! „Atingeți” CD-ul și plăcerea de a asculta Taraful Cleante cu revista TAIFASURI 886! Atenție, tiraj limitat!

CD taraful Cleante revista TaifasuriI 886

Cereți CD-ul vânzătorului dacă nu-l primiți împreună cu revista TAIFASURI 886. Reclamații puteți face la numărul de telefon 031/432.69.48. Audiție plăcută!

ATENȚIE! Un concurs de vis vă așteaptă în revista TAIFASURI! Pentru vacanța de vis! La „taifasuri”… în vacanță! Unde, când, cum, aflați din revista TAIFASURI 886!

IMPORTANT! Dacă nu v-ați vaccinat încă împotriva coronavirusului SARS-CoV-2 și vă este frică să ieșiți din casă din cauza pandemiei de COVID-19, dacă vă este greu să vă deplasați, dacă nu puteți ori nu vreți să ieșiți din casă sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT