Life

Număr nou al revistei Taifasuri! Interviu spumos și exclusiv cu Andreas Petrescu, „alchimistul” umorului de la IUmor! Editorial Fuego, vedete, rețete, horoscop, concurs nou, surprize!

Exclusiv în revista TAIFASURI: editorial Fuego, interviu cu Andreas Petrescu, „alchimistul” umorului de la IUmor! Secrete de vedete, rețete, horoscop, concurs nou, surprize!
13.01.2022 | 11:46
Numar nou al revistei Taifasuri Interviu spumos si exclusiv cu Andreas Petrescu alchimistul umorului de la IUmor Editorial Fuego vedete retete horoscop concurs nou surprize
Număr nou al revistei Taifasuri! Interviu spumos și exclusiv cu Andreas Petrescu, „alchimistul” umorului de la IUmor! Editorial Fuego, vedete, rețete, horoscop, concurs nou, surprize!
ADVERTISEMENT

A apărut un nou număr al revistei TAIFASURI! Cu un nou editorial FUEGO, cu noi interviuri captivante, cu secrete de vedete, cu noi rețete, și medicale, și culinare, cu „farmacia verde”, cu horoscop, cu un nou concurs cu premii de dus în… vacanță!

A apărut revista TAIFASURI 865! Distrează-te cu un interviu „spumos” cu Andreas Petrescu, „alchimistul” umorului de la IUmor! Editorial Fuego, vedete, rețete, horoscop, concurs nou, surprize!

Paul Surugiu, alias FUEGO, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoașteți toți. Este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de trei ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 865, despre un… înger salvator! Care își îndeplinește vocația printre noi, cu toate greutățile perioadei teribile pe care suntem obligați să o parcurgem…

„Cea mai mare bucurie a mea, dincolo de dragostea de a fi pe scenă, este aceea de a scrie despre oamenii care fac performanță și care își depășesc statutul, devenind un soi de îngeri pentru cei din jurul lor”

„Și nu doar prin profesionalism și cunoștințe, ci prin simpla omenie, prin spiritul de sacrificiu și prin voința de a face bine, cu orice preț. Un salvator de suflete și trupuri pentru care nu există nici o opreliște atunci când vine vorba de a oferi șanse! Un astfel de OM este…”

Aflați cine este OMUL deosebit despre care scrie FUEGO numai din numărul 865 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 13 ianuarie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 865

Un super-interviu super-spumos cu actorul Andreas Petrescu, „alchimistul” umorului de la IUmor, super-show-ul de la Antena 1. „Un roast trebuie făcut cu drag, cu respect și curaj. Nu facem mișto, nu plătim polițe”, spune acesta. Ce este un roast, cum se „naște” el, cum trebuie „servit” spectatorilor și telespectatorilor, aflați, în exclusivitate, din revista TAIFASURI 865!

coperta revista Taifasuri 865

Metode eficiente de combatere a „tristeții de ianuarie”. Atenție: după Crăciun și Revelion toți intrăm într-o perioadă grea din punct de vedere psihic, suntem predispuși la depresie și trebuie să ne „ajutăm” să depășim acest pericol. Aflați cum din revista TAIFASURI 865!

ADVERTISEMENT

Care sunt marile trenduri de înfrumusețare din 2022. Experții companiilor de cercetare de piață au stabilit trendurile majore din industria frumuseții în noul an. Aflați-le din revista TAIFASURI 865!

Dietele riguroase ale celor mai performanți sportivi din lume. Obiceiurile lor culinare zilnice, stricte, dure, sacrificiile lor chiar, fără care, cu tot talentul, nu se pot menține la cel mai înalt nivel al carierelor de succes. Inspirați-vă pentru o viață mai sănătoasă din revista TAIFASURI 865!

Ce aspect extraordinar de important, ce „trecere” se întâmplă pe cer la acest început de an 2022 vă dezvăluie cunoscutul astrolog Roxana Pănoiu. Cum vă influențează astrele în funcție de zodia dumneavoastră aflați din revista TAIFASURI 865!

Lista completă a abonaților care au câștigat premiile super-tombolei „LA TAIFASURI DESPRE… MAȘINI ȘI BANI!”, cum pot aceștia să-și revendice și să-și primească premiile, puteți afla numai din revista TAIFASURI 865!

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS rețete irezistibile de burgeri, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 865!

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 865 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 13 ianuarie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ATENȚIE! A început un nou concurs de vis în revista TAIFASURI! Pentru vacanța de vis! La „taifasuri”… în vacanță! Unde, când, cum, aflați numai din revista TAIFASURI 865!

IMPORTANT! Dacă încă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT