Life

Revista Taifasuri 859! Editorial Fuego! Interviu în 3 cu tatăl Cătălin Crișan plus copii Daria și Raris! Supliment: carte de bucate istorică! Exclusiv!

Exclusiv în revista TAIFASURI 859: editorial Fuego, interviu în 3 cu tatăl Cătălin Crișan plus copii Daria și Raris! Supliment: „Dictatura gastronomică”, carte de bucate istorică! Mega-concurs cu premii auto!
25.11.2021 | 09:45
Revista Taifasuri 859 Editorial Fuego Interviu in 3 cu tatal Catalin Crisan plus copii Daria si Raris Supliment carte de bucate istorica Exclusiv
Revista Taifasuri 859! Editorial Fuego! Interviu în 3 cu tatăl Cătălin Crișan plus copii Daria și Raris! Supliment: carte de bucate istorică!
ADVERTISEMENT

Paul Surugiu, alias Fuego, este de 2 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2.

Îndrăgitul Fuego nu mai are nevoie de nicio prezentare! Paul Surugiu este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică Fuego realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

A apărut revista TAIFASURI 859! Editorial Fuego, interviu în 3 cu tatăl Cătălin Crișan plus copii Daria și Raris! Supliment: „Dictatura gastronomică”, carte de bucate istorică! Mega-concurs cu premii auto! Numai cu revista TAIFASURI 859!

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui Fuego din revista TAIFASURI 859 despre „privighetoarea Argeșului”, Elisabeta Turcu Juverdeanu.

ADVERTISEMENT
  • „Țara noastră are simboluri care continuă să ducă mai departe, de-o viață, bogăția populară, tradițiile, cântul și portul autentic. Printre aceștia se numără minunata Elisabeta Turcu Juverdeanu, reprezentantă de seamă a străvechii zone Muscel, a Argeșului întreg, o munteancă veritabilă”
  • „Bety, așa cum îi spun eu, este o artistă cu suflet de aur, cu repertoriu de seamă și cu numeroase calități umane, dincolo de cariera de aur care-i luminează viața. Avem o mulțime de amintiri de neuitat împreună, la care țin enorm”
  • „Am împărțit scena de nenumărate ori, încă de la debutul meu, acum vreo 30 de ani, când eram doar un puști la facultate și mergeam la spectacole, acolo unde mă încuraja și-mi oferea sfaturi”
  • „Am mers apoi, peste ani, în turnee, în care am descoperit un om sensibil și modest, fără vanități, fără dorința de-a ieși cu ceva în evidență și cu o dragoste nespusă pentru muzica populară și pentru costumul autentic. De fapt, asta e viața ei!”

Cum o vede Fuego pe buna sa prietenă Bety – Elisabeta Turcu Juverdeanu în „panoplia” marilor interpreți de folclor autentic, aflați citind întregul său editorial din numărul 859 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut joi, 25 noiembrie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Revista TAIFASURI vă oferă multiple șanse de câștig! Aflați cum puteți participa la un mega-concurs cu premii „auto” și mulți, mulți bani! Numai dacă participați aveți șansa să câștigați! Detalii, doar în revista TAIFASURI!

Ce subiecte puteți citi în revista TAIFASURI 859

  • Mega-interviu în 3 cu un tată mândru de copii săi, Cătălin Crișan și „motivele” mândriei sale, Daria și Raris, care îi calcă pe urme în cariera muzicală. Frumoși și ambițioși, soră și frate uniți în talent pregătesc cariere fulminante și anunță mari destine artistice. Descoperiți-i în revista TAIFASURI 859!
  • Știți care este culoarea anului 2022 pentru… părul dumneavoastră? Aflați din revista TAIFASURI 859 care este trendul în hair styling pentru anul ce urmează de la specialistul Adrian Perjovschi! Citiți și îndrăzniți mai mult în 2022!
  • Bijuterii care… vorbesc? Aflați cine realizează, aici, la noi, în România, podoabe care pot fi „însuflețite” printr-un mesaj text, adevărate cadouri… „vii”, numai din revista TAIFASURI 859!
  • Admirați în revista TAIFASURI 859 cele mai costisitoare rochii ale tuturor timpurilor. Puse în valoare de femei celebre, de la Audrey Hepburn la Charlize Theron, de la Marilyn Monroe la Nicole Kidman, de la Julie Andrews la… Kate Middleton! Colecție de fotografii istorice, numai în revista TAIFASURI 859!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS uluitoare inovații alimentare în rețete ale… viitorului, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, PLUS alte și alte subiecte originale și incitante veți găsi numai în numărul 859 al revistei TAIFASURI!
ADVERTISEMENT

Nu ratați o carte de bucate istorică! 1.501 „mâncări” în „Dictatura gastronomică” a vestitului Constantin Bacalbașa! Cartea cărților în bucătăria românească!

Revista TAIFASURI 859 vă oferă, în exclusivitate, o carte de bucate istorică. „Dictatura gastronomică” a vestitului Constantin Bacalbașa. Adică nu mai puțin de 1.501 de feluri de „mâncări”!

Rețete care de care mai delicioase, mai apetisante! Numai cu revista TAIFASURI 859, acum la toate punctele de difuzare a presei!

ATENȚIE! Este doar primul volum, urmează aș doilea! Tot cu revista TAIFASURI! În exclusivitate cu revista TAIFASURI!

ATENȚIE! Cereți cartea de bucate „Dictatura gastronomică” dacă nu o primiți împreună cu revista! Reclamații la numărul de telefon 031/432.69.48.

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 859 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 25 noiembrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ATENȚIE! Dacă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT