Sport

Salariul colosal câștigat de un jucător de la FCSB într-o lună: ”Nici la NASA nu iei banii ăștia!”

Stipe Vucur a rezistat doar o lună la FCSB, însă Mihai Stoica a dezvăluit că acesta a încasat un salariu neverosimil pentru cele 3 prezențe pe care le-a avut în tricoul ”roș-albaștrilor”.
13.07.2022 | 18:57
Salariul colosal castigat de un jucator de la FCSB intro luna Nici la NASA nu iei banii astia
Stipe Vucur a rezistat doar o lună la FCSB, însă Mihai Stoica a dezvăluit că acesta a încasat un salariu neverosimil pentru cele 3 prezențe pe care le-a avut în tricoul ”roș-albaștrilor”. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Fundașul austriac în vârstă de 30 de ani a fost adus la echipă de Gigi Becali, în ciuda faptului că managerul general nu a avut o părere prea bună despre el.

Fost jucător de la FCSB, salariu ireal câștigat într-o lună

La scurt timp după ce FCSB a fost eliminată de Şahtior Karagandy în turul 2 preliminar din Conference League, finanțatorul ”roș-albaștrilor” anunța despărțirea de Stipe Vucur, care a jucat 255 de minute în trei partide.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a dezvăluit că fundașul central austriac a câștigat 80.000 de euro în perioada petrecută la FCSB, iar Andrei Vochin, unul dintre sfătuitorii lui Răzvan Burleanu, a glumit și a spus că pentru un asemenea salariu ar vrea să devină și el jucător de fotbal.

Afirmația managerului general a stârnit o discuție ironică la Orange Sport despre câștigul avut de Vucur la FCSB:

ADVERTISEMENT
  • ”Silviu Tudor Samuilă (ironic): Mai există asta pe undeva asta cu o lună de meserie? Cu 80.000 de euro la luna de job?
  • Andrei Vochin (râde): Ne-am băga şi noi, sincer.
  • Mihai Stoica: Ştiu, dar nu vă ia nimeni (n.r. râde). Cred că nici la NASA nu câştigă atât… era o vorbă pe vremuri”.

Mihai Stoica a continuat cu glumele la adresa austriacului, mai ales că acesta nu a mai jucat la nicio echipă după plecarea de la FCSB: ”A plecat în august 2021. Suntem în iulie 2022 şi nu am auzit să mai joace undeva fotbal. Poate pe un sintetic”.

ADVERTISEMENT

MM Stoica l-a făcut praf pe Vucur

În această vară, la scurt timp după ce FCSB a ratat un nou titlu de campioană, Stipe Vucur a acordat un interviu în exclusivitate pentru FANATIK în care l-a acuzat pe Gigi Becali de toate nereușitele formației ”roș-albastre”.

MM Stoica nu i-a rămas dator austriacului și a spus că a fost mult prea lent pentru ce avea nevoie FCSB și i-a amintit de meciul slab făcut împotriva lui Șahtior Karagandy, care a consemnat eliminarea ”roș-albaștrilor” din preliminariile Conference League.

ADVERTISEMENT

Dar ironiile managerului general la adresa lui Stipe Vucur nu s-au oprit aici. El a râs de foștii fundași centrali ai FCSB-ului de anul trecut, în special de austriac, despre care a spus că în ciuda înălțimii sale, nu avea un joc bun de cap.

”Și noi aveam anul trecut doi fundași centrali care aveau aproape doi metri, dar cum spunea și Gigi Mulțescu… adică au 1,98, dar când sar la cap au 1,75”, a afirmat Mihai Stoica, după achiziționarea lui Joonas Tamm.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,42 este cota pentru „x solist sau peste 2,5 goluri” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: