Sport

Simona Halep a dezvăluit care a fost prima mare vedetă mondială de la care a primit mesaj după vestea venită de la TAS: ”A contat extrem de mult”

Simona Halep a mărturisit că primul mesaj de după anunțul TAS cu privire la reducerea suspendării a venit de la o mare vedetă a tenisului feminin.
07.03.2024 | 09:36
Simona Halep a dezvaluit care a fost prima mare vedeta mondiala de la care a primit mesaj dupa vestea venita de la TAS A contat extrem de mult
Simona Halep a mărturisit că primul mesaj de după anunțul TAS cu privire la reducerea suspendării a venit de la o fostă mare vedetă a tenisului feminin. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Fostul lider mondial a ajuns în țară după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne i-a redus suspendarea pentru dopaj de la 4 ani la 9 luni. Sportiva a stat de vorbă cu presa și a făcut câteva anunțuri importante.

Prima vedetă care i-a dat mesaj Simonei Halep după verdictul de la TAS

Simona Halep a precizat că a avut parte de foarte multă susținere în ultima perioadă, iar prima vedetă care i-a trimis un mesaj după decizia TAS de a-i reduce suspendarea a fost Chris Evert, câștigătoare a 18 titluri de Grand Slam la simplu.

ADVERTISEMENT

”Chris Evert a fost prima care mi-a scris un mesaj, dar și multe alte fete din circuit și le mulțumesc foarte mult. Susținerea lor a contat extrem de mult. Au crezut necondiționat în mine și acesta este un lucru deosebit.

Toate mesajele au fost foarte frumoase. Presiunea nu o să mai fie negativă în niciun sens. Le mulțumesc foarte mult pentru susținerea necondiționată, chiar a fost ceva unic. Acest lucru m-a ajutat să lupt până la capăt, să arăt adevărul.

ADVERTISEMENT

Vreau să le mulțumesc și sponsorilor mei, pentru că m-au susținut și nu au crezut nicio clipă în ceea ce s-a întâmplat. Au fost și sunt alături de mine în continuare”, a declarat Halep, la întoarcerea în România.

Halep a primit invitație la Miami Open

Dubla campioană de Grand Slam nu mai figurează în clasamente şi pentru turneele importante trebuie să solicite un wild card. După decizia TAS, românca ar putea să reintre în circuit pe teren american, la Miami Open (19-31 martie).

ADVERTISEMENT

Simona Halep a primit o invitație din partea directorului turneului de la Miami, James Blake. Este de așteptat ca jucătoarea să accepte, având în vedere că nu a întrerupt pregătirea cât timp a fost suspendată.

Fostul lider WTA a jucat ultimul meci oficial pe 29 august 2022 în primul tur la turneul de Grand Slam de la US Open. De atunci au trecut nu mai puțin de 18 luni, iar revenirea nu se anunță deloc ușoară.

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK, George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, consideră că Simona Halep nu trebuie să forțeze revenirea pe teren cu orice preț și ar fi bine să se întoarcă atunci când va fi pregătită.

ADVERTISEMENT
Tags: