Sport

Simona Halep a fost uitată de Patrick Mouratoglou. Cu cine va colabora antrenorul francez în 2023

Simona Halep este în așteptarea verdictului în cazul de dopaj, dar Patrick Mouratoglou nu are prea multă răbdare și și-a găsit o nouă colaborare.
09.02.2023 | 13:25
Simona Halep a fost uitata de Patrick Mouratoglou Cu cine va colabora antrenorul francez in 2023
Simona Halep este în așteptarea verdictului în cazul de dopaj, dar Patrick Mouratoglou nu are prea multă răbdare și și-a găsit o nouă colaborare. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Sportiva este suspendată provizoriu, dar au apărut noi informații care atestă că ea are argumente solide pentru a-și proba nevinovăția.

În absența Simonei Halep, Patrick Mouratoglou va continua colaborarea cu Holger Rune

Imediat după ce cazul de dopaj al Simonei Halep a ieșit public, au fost voci care l-au acuzat pe antrenorul Patrick Mouratoglou că nu a susținut-o îndeajuns pe dubla campioană de Grand Slam. Mai mult, în cadrul emisiunii ”Profețiile lui Mitică”, Dumitru Dragomir a lansat o o ipoteză-șoc, conform căreia la mijloc este o răzbunare a soției tehnicianului.

ADVERTISEMENT

Francezul a surprins anul trecut când a decis ca pentru o perioadă limitată de timp să meargă și să-l ajute pe danezul Holger Rune, unul dintre cei mai talentați jucători din noua generație. Totul cu scopul ca acesta să ajungă în Top 10 ATP, lucru care s-a și întâmplat.

Deși inițial a fost vorba de o colaborare part-time până la finalul anului 2022, cei doi au decis să meargă mai departe și în noul sezon, iar Patrick Mouratoglou a intrat cu acte în regulă în staff-ul danezului de 19 ani.

ADVERTISEMENT

”Totul este bine cu Patrick. El formează o echipă bună cu Lars Christensen (n.r. – antrenorul său de mai multă vreme) şi mama mea. Sunt foarte mulţumit că am această echipă alături de mine”, a declarat Rune, într-o conferință susținută la turneul de la Montpellier, conform L’Equipe.

Rune, gest neașteptat către Mouratoglou

Patrick Mouratoglou a fost alături de Holger Rune la Australian Open 2023, primul turneu de Grand Slam al anului, acolo unde danezul a ajuns până în optimile de finală. El a fost învins după un thriller de cinci seturi, cu tie-break în decisiv, de rusul Andrey Rublev.

ADVERTISEMENT

Meciul dramatic l-a determinat pe Rune să apeleze la un gest controversat spre finalul partidei. La un moment dat, danezul a făcut un semn spre boxa echipei sale, unde se afla și antrenorul francez, să tacă. Gestul s-a viralizat pe rețelele de socializare.

Fostul mare tenismen Ion Țiriac este de părere că Simona Halep ar fi trebuit să primească drept de joc la Australian Open 2023 și a pus tunurile pe avocații sportivei, fiind nemulțumit de faptul că aceștia nu accelerează întregul proces de judecare a cazului.

ADVERTISEMENT

În așteptarea deciziei, fostul lider WTA se antrenează de zor în țară. Ultimul filmuleț apărut recent pe rețelele de socializare o arată într-o ipostază total neașteptată. Halep a efectuat un antrenament de box, în compania lui Vlad Bucșa, antrenor personal la Stejarii Country Club.

ADVERTISEMENT