Sport

Simona Halep explică de ce a dat România pe Dubai: „După atâția ani în care am răbdat”

Simona Halep a dezvăluit de curând că s-a mutat la Dubai. Fostul lider WTA a explicat de ce a ales să plece în Emiratele Arabe Unite.
21.03.2024 | 20:00
Simona Halep explica de ce a dat Romania pe Dubai Dupa atatia ani in care am rabdat
Simona Halep a dezvăluit motivele pentru care a ales să se mute la Dubai. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Simona Halep a revenit oficial pe terenul de tenis după o pauză de aproximativ 19 luni. Suspendată pentru dopaj, românca și-a găsit dreptatea la TAS și s-a întors cu efect imediat în competițiile profesioniste. După eșecul cu Paula Badosa de la Miami, Simona Halep a dezvăluit că și-a cumpărat o casă la Dubai.

Simona Halep explică de ce a dat România pe Dubai: „După atâția ani în care am răbdat”

Simona Halep a continuat să se antreneze chiar și în perioada în care a fost suspendată pentru dopaj. Dubla campioană de Grand Slam a mers la Dubai pentru a se menține în formă, pregătindu-se intens pentru revenirea pe teren.

ADVERTISEMENT

„Simo” spune că a ales să petreacă timpul la Dubai pentru a profita din plin de condițiile foarte bune de antrenament. Totuși, România va rămâne mereu „acasă” pentru fostul lider WTA. ”Sunt și în România, sunt și la Dubai.

A început să-mi placă foarte mult la Dubai, deoarece condițiile pentru antrenament sunt cele mai bune. Vremea este extraordinară pe timpul iernii și sinceră să fiu, după atâția ani în care am răbdat frigul din România la alergări, în cantonamente, acum mi-am dat seama că este mult mai bine să te antrenezi la căldură.

ADVERTISEMENT

„Îmi face plăcere să fiu la Dubai. Pot să trăiesc bine”

Am și îmbătrânit și, da, îmi face plăcere să fiu la Dubai, pentru că e o atmosferă relaxată și pot să trăiesc bine. Dar, bineînțeles, că în România vin de câte ori pot, mi-e drag, pentru că România rămâne acasă”, a declarat Simona Halep, pentru Digi Sport.

Simona Halep nu este singura jucătoare de tenis din România care a ales să se mute la Dubai. Sorana Cîrstea, prima rachetă a României, are rezidență la Abu Dhabi și locuiește de doi ani în Dubai.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a pierdut în primul tur la WTA Miami, scor 6-1, 4-6, 3-6 cu Paula Badosa (73 WTA). A fost primul meci al româncei după perioada în care a fost suspendată pentru dopaj. Fostul lider WTA se pregătește în compania antrenorului Carlos Martinez pentru sezonul de zgură.

Simona Halep, mesaj superb pentru români

Deși a pierdut meciul revenirii pe terenul de tenis, Simona Halep a etalat un joc consistent și a fost aproape să obțină victoria. Românca a recunoscut la finalul partidei că a cedat din punct de vedere fizic. După eșecul din Florida, Halep a ținut să le mulțumească tuturor românilor pentru susținere.

ADVERTISEMENT

”Vreau să vă mulțumesc foarte mult pentru că ați fost alături de mine și să vedeți reîntoarcerea mea pe teren. Vreau să vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați arătat-o de-a lungul procesului.

A fost o susținere necondiționată pe care o apreciez din suflet și care mi-a dat putere să lupt și să demonstrez adevărul. Sper să mai pot să fac meciuri frumoase, sper să mai pot face rezultate bune, dar cel mai important este că mă bucur pentru faptul că sunt din nou pe teren. Vă mulțumesc pentru toată susținerea”, au fost cuvintele Simonei Halep.

ADVERTISEMENT