Sport

Simona Halep, prima apariţie după audieri! Unde a fost surprinsă

Simona Halep a oferit o apariție splendidă la întoarcerea în țară, după ce zilele trecute a fost audiată la Londra în cazul de dopaj.
04.07.2023 | 18:24
Simona Halep prima aparitie dupa audieri Unde a fost surprinsa
Simona Halep a oferit o apariție splendidă la întoarcerea în țară, după ce zilele trecute a fost audiată la Londra în cazul de dopaj. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Dubla campioană de Grand Slam a fost audiată de ”Sport Resolutions”, iar în cel mult două săptămâni este așteptat verdictul în acest caz extrem de controversat care s-a prelungit foarte mult.

Apariție strălucitoare a Simonei Halep după audierile în cazul de dopaj

La scurt timp după ce s-au încheiat audierile în cazul său de dopaj, Simona Halep a revenit în țară însă nu a avut nicio apariție publică. Sportiva încearcă să evite orice fel de întâlnire cu presa în această perioadă delicată.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că sunt momente tensionate pentru ea, fostul lider al clasamentului WTA a încercat să arate că este extrem de degajată și a postat o fotografie pe contul de Instagram în care apare zâmbitoare în mașina sa.

Simona Halep apariţie audieri

Analizând întreaga situație și luând în calcul depozițiile făcute la audieri, jurnaliștii spanioli au anunțat că cel mai posibil verdict este suspendarea pentru doi ani a Simonei Halep, după ce a fost prinsă dopată cu roxadustat la US Open 2022.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul Dragoș Suciu a dezvăluit la Digi Sport că suspendarea de doi ani este cea mai plauzibilă, dar a precizat că Halep o va ataca la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, iar, cel mai probabil, pedeapsa va fi redusă la jumătate.

Halep a ajuns pe locul 54 WTA

Comentând cazul de dopaj în care este implicată Simona Halep, jurnalistul Cristian Tudor Popescu este foarte sigur că dubla campioană de Grand Slam nu a ingerat în mod deliberat substanțele interzise și e gata de un gest la limită dacă se înșală.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul s-a arătat contrariat de modul în care a ajuns substanța interzisă în corpul Simonei Halep, se întreabă de ce este singura sportivă la care a apărut acest supliment și și-a pus niște semne de întrebare în privința avocaților apărării.

În așteptarea unui verdict în cazul de dopaj, Simona Halep continuă să coboare în clasamentul WTA. După actualizarea de luni, 3 iulie, sportiva a ieșit din Top 50 WTA și a ajuns până pe locul 54, cu 1.000 de puncte.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul polonez Piotr Bernaciak este de părere că românca a fost tratată urât de către autorități și consideră că indiferent dacă sportiva este vinovată sau nu, această are dreptul la o judecată corectă.

ADVERTISEMENT