Fotbal international

Thiago Alcantara, mesaj revoltător după ce nemții nu au oprit meciurile din Bundesliga: ”Sunteți iresponsabili” + Werder – Leverkusen a afost anulat

13.03.2020 | 14:31
Thiago Alcantara mesaj revoltator dupa ce nemtii nu au oprit meciurile din Bundesliga Sunteti iresponsabili  Werder  Leverkusen a afost anulat
ADVERTISEMENT

Mijlocașul spaniol al echipei Bayern Munchen, Thiago Alcantara, a avut un mesaj revoltător după ce nemții nu au oprit meciurile din Bundesliga, deși coronavirusul face ravagii în Europa.


UPDATE, 13 martie, ora 14:38 / Oficialitățile orașului Bremen au decis anularea partidei Werder – Bayer Leverkusen, care era programată să se desfășoare fără spectatori luni în etapa a 26-a din Bundesliga. Decizia a fost luată din cauza îngrijorărilor că peste 2.000 de fani și-au anunțat prezența în fața stadionului.

ADVERTISEMENT


Thiago Alcantara, mesaj revoltător după ce nemții nu au oprit meciurile din Bundesliga: ”Vă rog să nu va mai jucați și să vă treziți la realitate”

”Pentru cei de la ligă: sunteți iresponsabili! Este o nebunie. Vă rog să nu va mai jucați și să vă treziți la realitate. Haideți să fim cinstiți, există lucruri mult mai importante decât orice sport”, este mesajul postat de Thiago Alcantara, după cce meciurile din acest weekend din Bundesliga nu au fost oprite.

Liga Germană de Fotbal va propune o întrerupere totală a primelor două ligi, dar abia după disputarea etapei din acest weekend. ”Conducerea DFL va propune, luni, Adunării Generale, întreruperea meciurilor din cele două ligi până la 2 aprilie”, a precizat forul german.

ADVERTISEMENT

Jucătorii de la Real Madrid sunt în carantină

Serie A a fost suspendată până pe 3 aprilie după ce guvernul italian a decretat că toate competițiile sportive se vor opri, Italia fiind țara europeană cea mai afectată de coronavirus, raportând până în acest momente peste 15.000 de cazuri.

De asemenea, La Liga a fost și ea oprită după ce un jucător de la secția de baschet a lui Real Madrid a fost depistat pozitiv. Drept urmare, tot clubul Real Madrid, inclusiv secțiunea de fotbal, a fost plasat sub carantină.

ADVERTISEMENT

Premier League, ultima care a închis fotbalul

Liga Profesionistă Franceză a decis suspendarea meciurile din Ligue 1 pe termen nelimitat din cauza pandemiei de coronavirus care s-a extins în Europa. Președintele Federației Franceze de Fotbal, Noel Le Graet, a anunțat că a decis suspendarea tuturor competițiilor masculine și feminin la nivel de amatori.

De asemenea, oficialii Premier League au anunțat suspendarea campionatului după ce Mikel Arteta (Arsenal) și Callum Hudson-Odoi (Chelsea) au fost depistați pozitiv cu coronavirus. Campionatul este oprit până pe 3 aprilie atunci când situația va fi analizată din nou.

ADVERTISEMENT

UEFA a amânat meciurile din UCL și UEL

Și alte competiții fotbalistice din întrega lume au fost suspendate din cauza pandemiei de coronavirus. FRF a decis joi să suspende toate activităţile legate de fotbal de pe teritoriul României, până pe data de 31 martie. Astfel, în Casa Pariurilor Liga 1 nu se va mai juca cel puţin în următoarele 3 săptămâni, fenomen nemaivăzut din perioada celor două Războaie Mondiale.

De asemenea, UEFA a anunţat că toate meciurile din Liga Campionilor şi Europa League vor fi amânate. În plus, tragerile la sorţi pentru sferturile de finală ale celor două competiţii au fost anulate.

ADVERTISEMENT
Tags: